Opleiding tot CNQ instructeur

De beoefening van Chi Neng Qigong maakt je krachtig en ontspannen en heeft groot effect op je vitaliteit. Zeker als je de opleiding doet! Het is veel meer dan je te verdiepen in deze bewegingsleer: je kiest ook voor persoonlijke groei. En… de beste motivatie om jezelf te blijven ontwikkelen is als je CNQ door gaat geven aan anderen. Ervaar het effect van Chi Neng Qigong zelf tijdens een introductiedag.

Introductiedag

Specials

Wat is Chi Neng Qigong

Chi Neng (Zhineng) Qigong is een Chinese medische qigongvorm die over de hele wereld wordt beoefend. De oefeningen zijn geliefd vanwege het krachtige effect op de gezondheid en de eenvoudige sierlijke bewegingen. Beoefening stimuleert je energie (qi), zorgt voor rust in je hoofd en kracht in je lichaam. Het weldadige effect is direct merkbaar. Kijk hier voor video’s van de oefeningen.

“In een jaar ben ik door dagelijks te oefenen èn de liefdevolle begeleiding van de docenten van het Chi Neng Instituut enorm gegroeid. Verlost van fysieke klachten, sta ik meer in mijn kracht. Mijn relaties zijn er erop vooruitgegaan en ik geniet van de natuur. De opleiding is het mooiste cadeau dat ik mijzelf ooit gegeven heb! En nu ga ik aan de slag om anderen dit ook te laten ervaren.”

Video Lift Qi & Up Pour Qi Down oefening

Blijf op de hoogte en schrijf je in voor onze Qigong nieuwsbrief!