Basisopleiding tot instructeur Level 1

De Basisopleiding tot instructeur Level 1

Je doet de opleiding in je eigen tempo en je volgt in totaal 21 opleidingsdagen, verdeeld over verschillende modules. Patricia van Walstijn begeleidt en adviseert je graag bij het plannen van je opleiding d.m.v. een belafspraak. Kijk hier voor het Studieplan Chi Neng Instituut opleiding Level 1. Onze opleiding is door diverse organisaties geaccrediteerd en bestaat uit:

Module dgn
Introductiedag   1
3 x Basismodule, Level 1*   6
De Essentie van CNQ   2
De Beleving van CNQ   2
2 x Trainingsdag Level 1   2
Traditionele Chinese Geneeskunde Level 1   1
Anatomie, qi en emoties   1
Level 1 met Teacher Li Hongshi   4
Examenvoorbereiding   1
Stagedag   1
Totaal 21

.

*Examen doe je tijdens de laatste Basisworkshop. Als je de Summerschool doet of je gaat mee op Trainingsreis dan tellen die dagen mee i.p.v. Basisworkshops en/of Trainingsdagen.  

Klik hier voor een pdf van de Basis- en Vervolgopleiding

Als je de hele opleiding vooruit wilt plannen en betalen krijg je een totaalfactuur met 10% korting.

Modules Level 1

Exameneisen Chi Neng Qigong instructeur level 1
Het examen tijdens je laatste tweedaagse module vraag je zelf (tijdig) aan bij het Chi Neng Instituut. Voorafgaand aan je examentraining lever je een verslag in van je persoonlijke ontwikkeling gedurende de opleiding. Tijdens het examen lever je de Gong-formulieren in van de Warming up, Lift Qi Up and Pour Qi Down (LQU), vijftig Wall squats, 3-Centres Merge (3-CM) en Sway La Qi. Tijdens het examen verwachten we:

1. een correcte uitvoering van de Lift Qi Up, Wall squats en de 3-CM;
2. uitvoering van vijftig Wall Squats binnen eigen mogelijkheden;
3. uitvoering van 33 minuten armengong;
4. dat je een groep door de LQU kunt leiden zonder cd;
5. beantwoording van tien theorievragen, die gebaseerd zijn op de opleidingsmap.

Jaarlijkse update
Als je als instructeur aangesloten wilt blijven bij het CNI, verwachten we dat je per jaar minimaal één update doet. Dat kan door de update-dag voor instructeurs (65 euro) te volgen, maar natuurlijk ook door met één van de andere modules mee te doen.

Herexamen is mogelijk en gaat altijd in overleg met het Chi Neng Instituut Nederland. Het herexamen neemt meestal één dag in beslag.

Lidmaatschap
Tijdens je opleiding kun je lid worden van het Chi Neng Instituut. Als lid heb je o.a. recht op korting op alle producten. Zodra je geslaagd bent wordt je vermeld op de site en verwijzen wij studenten door. Je kunt meelopen met modules en we kunnen je vragen voor het geven van lessen. Klik hier voor meer info over het CNI_lidmaatschap

Klachtenprocedure Ben je ergens niet tevreden over? Laat het ons weten. Klachten worden door het Chi Neng Instituut gezien als leermomenten en kansen ter verbetering van de kwaliteit van de organisatie- en opleidingsprocessen.

Waar kun je terecht? De medewerker van het secretariaat is het eerste aanspreekpunt. Kan hij de klacht zelf niet oplossen, dan overlegt hij met de hoofdopleider. Heb je een klacht? Stuur een e-mail naar nederland@chineng.eu.

Modules Level 1