Waarom een opleiding bij ons volgen?

De opleiding

De oefeningen en theorie van Chi Neng Qigong maken je krachtiger, zorgen ervoor dat je je vrijer gaat voelen en hebben grote impact op je dagelijks leven. Zeker als je de opleiding doet! Het is veel meer dan de keuze je te verdiepen in deze bewegingsleer; je kiest ook voor het pad van persoonlijke ontwikkeling. Kijk hier voor Kijk hier voor het Studieplan Chi Neng Instituut opleiding Level 1 en hier voor de accreditaties door diverse opleidingsinstituten. Bel of mail ons vooral als je vragen hebt.

Waarom een opleiding bij het Chi Neng Instituut?

1. Patricia van Walstijn, oprichter en docent van het Chi Neng Instituut, is een van de zeer weinige Europeanen die getraind hebben bij dokter Pang Ming zelf.
2. Teacher Li Hongshi is docent aan onze opleiding en hij heeft in het Centre van Dr. Pang alle Chinese leraren opgeleid. Hij bezoekt Dr. Pang nog steeds.
3. We hebben sinds 1998 ervaring in het opleiden van instructeurs.
4. Ons team van docenten is zeer betrokken bij elke deelnemer en staat garant voor deskundigheid.
5. Elke docent brengt zijn/haar eigen specialiteit in, zodat je meerdere invalshoeken meeneemt om jouw eigen weg te vinden.
6. Je kunt op elk gewenst moment met de opleiding starten en daarin je eigen weg bewandelen.
7. Indien gewenst begeleidt en adviseert Patricia van Walstijn je bij het plannen van je opleiding.
8. Onze opleiding biedt alle vrijheid om je eigen tempo en ontwikkeling te volgen.
9. We bieden een uitgekiende balans tussen theorie, praktijk en zelfstudie.
10. We zijn helder over waar we als Instituut voor staan: het zo zuiver mogelijk doorgeven van de leer van Dr. Pang Ming.

Klik hier voor een pdf van de Basis- en Vervolgopleiding

Als je de hele opleiding vooruit wilt plannen en betalen krijg je een totaalfactuur met 10% korting.

Wat zeggen instructeurs over de opleiding

“De opleiding voor Level 1 en 2 is voor mij geen opleiding maar meer een ontwikkeling van de Chi Neng Qigong Lifestyle. De docenten begeleiden en trainen vanuit het gedachtegoed van Dr. Pang Ming. De oefeningen worden overgedragen met veel aandacht, warmte, veiligheid en humor waarbij respect voor ieders eigenheid niet ontbreekt. Gedurende de opleiding word je continu gestimuleerd en uitgedaagd je grenzen te verkennen en je gedachten(patronen) te onderzoeken. Zodoende kom je steeds dichter bij je eigen kern en in je eigen kracht. Precies zoals Chi Neng Qigong bedoeld is.”

“In een jaar ben ik door dagelijks te oefenen èn de liefdevolle begeleiding van de docenten van het Chi Neng Instituut tijdens de workshops, enorm gegroeid. Verlost van fysieke klachten, sta ik meer in mijn kracht en leef ik in het hier en nu. Ik voel me sterker verbonden met de mensen om me heen en geniet van de natuur. Ontspannen en vitaler dan eerst, ga ik als instructeur aan de slag om anderen dit ook te leren ervaren. De opleiding tot CNQ-instructeur level 1, is het mooiste cadeau dat ik mijzelf ooit gegeven heb!”

“Na een workshop met Patricia van Walstijn in Mallorca was ik zo onder de indruk van de uitwerking van de oefeningen dat ik heb besloten om de opleiding tot instructeur te gaan volgen. Ik volgde al een aantal jaren de Chi Neng Qigong lessen van mijn man in onze Studio naast mijn lessen als Yogadocent. Door het volgen van de opleiding wordt de Chi Neng Qigong echt een onderdeel van je leven en kom je steeds sterker in je eigen kracht te staan. De opbouw van de opleiding met een aantal weekenden ofwel workshops zoals in Mallorca, de trainingsdagen, de deskundige begeleiding en het doen van de gongs zorgen er voor dat je aan het eind van opleiding de kennis met vol vertrouwen kan doorgeven.”

Introductiedag