Hi, ik ben Rosanne. Ik geef al 10 jaar wekelijkse Qigong-lessen in Arnhem en geef inmiddels daarnaast ook wekelijks online live lessen. Met mijn lessen en programma’s help ik vrouwen grip te krijgen op hun energie en daarmee op hun leven. Voluit leven vanuit ontspanning, verbinding en inspiratie, dat is wat ik ieder van ons van harte gun.

Als verdieping op m’n wekelijkse Qigong-lessen, heb ik de Jade Method ontwikkeld. In deze inner energy quest voor vrouwen combineer ik Chi Neng Qigong theorie met andere energy & spiritual embodiment oefeningen. Met als doel belemmerende patronen te herkennen en erkennen en vervolgens te transformeren, zodat je je steeds vrijer in je leven en in je lijf kunt bewegen.

In al mijn lessen en trainingen ga ik uit van de wijsheid van het eigen lichaam. Op een zachte en ook speelse manier nodig ik jou uit om via je lichaam stap voor stap de essentie weer te geven en te transformeren.

Naast gecertificeerd Chi Neng Qigong instructeur, Qigong Therapist en Stress Consultant, ben ik post HBO geaccrediteerd Body Mind Language coach en trainer. Ik geef workshops, trainingen, 1-op-1 begeleiding en retreats voor vrouwen rond thema’s als zijn vrouwelijk leiderschap, life-balance, burnout, stress en energiemanagement.

Je bent van harte welkom voor een proefles Chi Neng Qigong in Arnhem of natuurlijk in één van m’n workshops!