“Eindelijk echt rust in mijn systeem” dat is wat Chi Neng Qigong voor mij betekent.

Vanaf het eerste moment dat ik de push/pull beweging deed voelde ik rust in mijn lichaam komen. Ik werd er blij van, voelde de energie; een heel vertrouwd gevoel. Het vertrouwde gevoel dat ik kwijt was geraakt nadat ik gestopt was met dansen. Het volledig in het NU zijn. Kortom, ik ben de instructeursopleiding gaan doen. Chi Neng Qigong paste helemaal binnen mijn andere werkzaamheden waar ik nog iets miste in mijn aanbod. Chi Neng Qigong bleek de ontbrekende schakel. Op alle fronten (fysiek, mentaal, emotioneel en spiritueel) ben ik gegroeid door het beoefenen van Chi Neng Qigong.

Ik voel mij fitter, lichamelijke klachten zijn weg of vermindert én ik heb veel meer focus gekregen. Ik ben ook werkzaam als vitaliteitscoach en stresscounselor.
Het lesgeven past mij als een jas, iets wat ik niet meer had gedacht te kunnen doen door mijn fysieke klachten. En er is nog zoveel meer kwaliteit van leven mogelijk door deze vorm van Qigong!

Jolanda Bast (1963) is instructeur Level 1 en 2 en geeft Chi Neng Qigong les aan particulieren in de regio Eemland (Leusden, Eemnes) en aan bedrijven. In groepsverband of privé. En je bent van harte welkom voor een geheel vrijblijvende proefles.


www.puurvitabalans.nl – 06 29 21 04 40