Vierdaagse Level 2 – Teacher Li Hongshi

Home/4-daagse workshops/Vierdaagse Level 2 – Teacher Li Hongshi
Laden Evenementen
Boeken

De Body & Mind oefening tot in de kleinste details

Deze vierdaagse workshop met Teacher Li Hongshi uit China zal een onvergetelijke ervaring worden.
Li is docent aan onze opleidingen. Hij is schrijver van de bestseller in China ‘Bring home your heart’, bij ons vertaald als ‘Breng je hart thuis’. Li is hoofdtrainer en manager geweest van het voormalige Chinese medicijnloze ziekenhuis en de rechterhand van Dr. Pang Ming. Hij was full time in het Huaxia Zhineng Center van 1989 tot 2000 en hij heeft daar alle leraren opgeleid. Hij verzorgt trainingen voor de Chinese regering, is vaak te zien op de televisie en is vooral een man met authenticiteit, humor en liefde voor de mens. Li’s wijsheid is geworteld in de klassieke Chinese filosofie en krijgskunsten maar hanteerbaar gemaakt voor het dagelijks leven. Geen hoogdravende filosofieën maar handvatten en inzichten vanuit een onverwachte en mede door zijn Chinese manier van kijken unieke hoek.

Li is bij het Chi Neng Instituut een alom geliefd leraar. Hij is de enige leraar die Dr. Pang nog zeer regelmatig bezoekt. Li Hongshi is bescheiden en geeft les vanuit zijn hart. Hij geeft ook helder les met gebruik van eenvoudige metaforen om gevoelens en ervaringen te verduidelijken. Hij weet als geen ander de balans te bewaren tussen training, theorie en ontspanning. Li vier dagen mee te maken is een mooie ervaring waarbij je je eigen lichamelijke en mentale grenzen gaat verkennen maar je er door zijn typerende combinatie van doCeren en doSeren niet overheen gaat.

Vierdaagse workhop Level 2
De Body en Mind oefening wordt per onderdeel besproken, voorgedaan, aangeleerd en diep ervaren. Li laat je de diepe werking van elk onderdeel in je lichaam en geest voelen. Li is de enige leraar die de Body en Mind op deze manier en tot in de perfectie overdraagt. Hij heeft zelf model gestaan voor de tekeningetjes in de boeken van het centrum die ook in onze opleidingsmap staan.

Telt mee voor de Vervolgopleiding level 2 als vier dagen.

Datum: 5 t/m 8 nov. 2020
Locatie: Chi Neng Instituut in Het Gulden Hart in Arnhem.
Tijden: Eerste drie dagen 10.00 – 17.00 (lunch 12:45 – 14:00). Laatste dag 9:30 – 16:00.
Kosten: 625 euro incl. koffie/thee/lunch. E.v. overnachtingen regel je zelf in Arnhem.