Laden Evenementen
Evenementenreeks Evenementenreeks: Level 3 module – 2 dgn.

Wu Yuan Zhang, The Five Elements Unified Form

Je kunt er ook voor kiezen deze module ONLINE te volgen. Check bij ‘boeken’ welk BLOK je nog moet volgen voor de opleiding.
We gaan de Level 3-vorm vanuit al zijn diepgang ervaren. We worden stil, waardoor we heel bewust de qi gaan voelen tot diep in onszelf. We observeren en activeren het openen van de energiepunten; Lao Gong, Bahui, Yongquan en Mingmen, Duqi en de diverse belangrijke qi punten aan de achter-, zij- en voorkant van het lichaam. Samen bewegen we sierlijk en soepel als een kraanvogel; slapend, starend, vliegend, lopend en etend…

En dan hebben we het alleen nog maar over de fysieke vorm. Want wat Level 3 anders maakt van de andere twee niveaus die we tot nu toe beoefend hebben, is de combinatie van de beweging, de handmudra’s, de klanken en het oproepen van de emotie die bij ieder orgaan hoort. De combinatie van deze aspecten stimuleert de open-close beweging in de organen. Hierdoor worden niet alleen je fysieke organen sterker, maar ervaar je vooral ook het stabieler worden van je emotionele lichaam. Er is ook aandacht voor je eigen proces tijdens deze opleiding waarbij tenslotte de emoties diep in jezelf worden aangeraakt.

Voor diegenen die de volledige Level 3 opleiding willen gaan volgen, is deze tweedaagse module een verplicht onderdeel van de opleiding. Weet je nog niet of je de opleiding gaat doen, of overweeg je de opleiding voor een later moment, ook dan ben je van harte welkom.

Telt mee voor de opleiding tot Level 3 instructeur.