Mijn naam is Yvonne Noteboom en sinds 2008 beoefen ik Chi Neng Qigong. Elke dag weer ervaar ik het als een cadeau aan mijzelf.

In 2005 kwam ik in aanraking met Qigong oogoefeningen. Al vanaf mijn 14e draag ik een bril. Na een auto-ongeluk eind 2000 kreeg ik steeds meer last van mijn ogen. Hier wilde ik aan gaan werken. Na verschillende methodieken beoefend te hebben kwam ik uit bij Qigong oogoefeningen. Deze deden mij zoveel dat ik in deze eenvoudige methode geïnteresseerd ben geraakt. Om meer over algehele Qigong te weten te komen heb ik mij in 2008 opgegeven voor een training bij het Chi Neng instituut. Ik wist en voelde meteen dat deze oefeningen mij datgene zouden brengen wat ik nodig had, rust en ruimte in lichaam en geest.

Ook voeding speelt al jaren een centrale rol in mijn leven. Door het beoefenen van de Qigong oogoefeningen kreeg ik steeds meer last van bepaalde voeding. Tijdens een periode waarin ik de voeding liet staan waar ik niet tegen kon ging ik beseffen wat voeding met je doet. In 2017 heb ik de opleiding tot 5 elementen voedingsconsulente afgerond.

Ik wil heel graag mijn kennis en ervaringen met jou delen!


www.aandachtbegintbijjezelf.nl