Welkom!

Tijdens mijn verblijf op een Ashram in 2019 heb ik kennis gemaakt met Qigong. Met mijn achtergrond als yoga docent wilde ik meer hierover weten en met name ervaren. Weer thuis ben ik gaan googlen en kwam ik uit bij het Chi Neng Instituut Nederland. Ik heb meteen contact opgenomen en me ingeschreven voor de opleiding Level 1.

Wauw, wat werd ik geraakt door deze prachtige medische bewegingsleer. Wat me aansprak was de eenvoud en de kracht van de oefeningen. Het was voor mij thuiskomen en het heeft me diep geraakt in mijn hart en op diepe lagen. Met meer rust in mijn hoofd, en met name meer zelfliefde en zachtheid laat ik mildheid toe. Ik kon namelijk zeer streng zijn voor mezelf.

Inmiddels ben ik gecertificeerd instructeur Level 1 en 2. Wat een geweldige ervaring! Op 1 oktober 2022 start ik met Level 3. Ik heb meer rust en helderheid in mijn hoofd, emoties worden stabieler, ik voel me energiek en vol compassie.

Ik geef yogales, stoelmassage en inmiddels ben ik aan het uitbreiden met Chi Neng Qigong lessen. Je bent van harte welkom om een proefles Chi Neng Qigong te komen ervaren in Angeren of Arnhem.


Arnhem | Angeren | www.yogametganga.nl | info@yogametganga.nl | 06 13 85 77 21