Ik ben 61 jaar en ik woon in Delft. Begin 2020 kwam ik in aanraking met Zhineng Qigong en vanaf de 1e les was ik meteen gegrepen. Ik heb direct een gong van 100 dagen Lift Qi Up gedaan en na die gong drong het besef door hoe simpel en krachtig Qigong is en wat een enorme boost deze oefeningen gaven in zowel mijn fysieke als geestelijke gezondheid.

Ik ben gaan zoeken waar ik me verder kon verdiepen in deze methode en kwam bij het Chineng Instituut terecht. Wat begon voor mezelf is in een jaar veranderd in een grote wens om het met anderen te delen, ik wil graag een bijdrage leveren zodat meer en meer mensen dit doen.

In december 2022 heb ik mijn examen instructeur Level 1 behaald. Momenteel ben ik bezig met de opleiding in Level 2 en Level 3 staat in de planning. Graag laat ik mensen dezelfde ontdekkingsreis maken als ik en dat is ontdekken wat er met jou gebeurt als je 100 dagen de Lift Qi Up doet. Ga je daarna door met Qigong of stop je? En als je stopt, sta er na een paar maanden dan even bij stil of die 3 maanden Qigong bijzonder voor je waren. Zo nee, dan is Qigong niets voor jou. Zo ja, welkom bij de grote groeiende groep van Chineng Qigong beoefenaars!

Ik geef je een cursus zodat je daarna zelfstandig thuis Qigong kan doen, alleen of samen met anderen. Ik noem het “thuis qigong”.

THUIS QIGONG

Wat:
Ik leer je de Lift Qi Up Pour Qi down en de basics van Chineng Qigong in een groepje van maximaal 3 cursisten.
Tijd:
4 live lessen van 2 uur: de eerste 4 lessen zijn in een tijdsbestek van 5 weken, de laatste les is na 3 maanden. Data/tijd samen overeen te komen.
Locatie:
Thuis bij degene wiens huis het meest geschikt is.
Voor wie:
Iedereen in Delft en ruime omstreken.
Kosten:
100 euro per deelnemer. Bijkomende kosten: aanschaf van een video van de LQU door Patricia van Walstijn (19 euro) en bij een reisafstand >10km een reisonkostenvergoeding voor mij van 23 eurocent per km per groep.
Na deze “Lift Qi Up cursus” kun je losse lessen bij mij afnemen voor verdere verdieping of verbreding van je Qigong. Lesduur is 2 uur en de kosten zijn afhankelijk van de groepsgrootte: met 3 personen: 15 euro pp, met 2 personen: 20 euro pp en privéles: 30 euro.


Neem je contact op? romkevanzanten@icloud.com | 06 21 438 155