Ik ben Monique Luijsterburg.

Yuè. Zo heet mijn studio in de Rotterdamse wijk Kralingse Veer. Het is het Chinese woord voor maan.

In dit Centrum voor Bewustwording en Ontspanning geef ik nu  alweer vanaf mei 2016 les. Wekelijkse lessen in de ochtend en avond, iedereen kan zo instromen in de les en het is voor iedereen voor echt elke leeftijden heb je gewoon behoefte aan rust en ontspanning of kom je uit een revalidatie traject . Het mooie van Qigong is dat dit staand en zittend en zelfs op bed kan worden beoefend. het is fijn om Qigong en Yoga hier te geven ik ben niet alleen Docent maar tevens ook eigenaar van dit mooie centrum wat toch in Rotterdam staat, maar waar je echt de rust voelt en er is rust  en de tijd staat hier  voor je gevoel even stil.

Over mij

In mijn puberteit ontwikkelde ik ernstige rugklachten, ondanks het vele sporten dat ik ook toen al deed. Na de geboorte van mijn eerste kind werden de klachten heviger. Een vriendin wees me op Qigong. Na een proefles was ik meteen verkocht: ik voelde de energie door mijn lijf stromen, kreeg meer kracht en balans in mijn lichaam en in mijn dagelijks leven.

Overtuigd van de helende kracht van Qigong, volgde ik in 2015 de opleiding tot Qigong docent Level 1.

Inmiddels ben ik medicatievrij en zijn mijn rugklachten bijna verdwenen. Een combinatie van Qigong, meditatie en massage brengt mijn lichaam en geest in balans.

Na het afronden van mijn  opleiding Docent Level 1,ben ik door gegaan met verschillende workshop bij diverse Qigong leraren zoals: Master Li Hongshi, Xie Chuan en Master Wei Qifeng, Liu Yuantong

Nu ben  ik  weer bezig in de opleiding voor level 2 bij Chineng Instituut in Arnhem deze zal minimaal 2 jaar duren en met meerdere daagse workshops in binnen en buitenland  door diverse leraren van het instituut.

Vanuit mijn werk als docent wil ik anderen graag meer lichaamsbewust maken. Ook jou wil ik graag helpen om je te verdiepen in de kracht van meditatie, eerlijke voeding en een gezonder levenspatroon.

Visie

Vanuit mijn werk als docent wil ik anderen graag meer lichaamsbewust maken. Ook jou wil ik graag helpen om je te verdiepen in de kracht van meditatie, eerlijke voeding en een gezonder levenspatroon. Ik help je de disbalans in je lichaam op te heffen, door samen Qigong en/of Yoga te beoefenen. Bovendien bied ik je daarna de mogelijkheid een heerlijke ontspanningsmassage of een unieke Aroma Therapie behandeling te ondergaan. Je zult ervaren dat zowel lichamelijke als emotionele klachten kunnen afnemen of zelfs geheel verdwijnen.

Enkele testimonials

 “…..Nu blijf ik de lessen volgen, zodat de levensenergie blijft stromen, en ik weer steeds meer liefde, energie en plezier heb om te delen. Dank je wel Moon!..

Toen ik eind vorig jaar mijn man verloor was ik de aarde onder mijn voeten kwijt. Balans en energie in mijn leven waren ver te zoeken. Qigong heeft me door deze moeilijk tijd heen geholpen. De positieve, energieke en respectvolle benadering van Monique is elke keer weer een feest. De afsluitende meditatie voelt als pure verwennerij. De studio is een fijne plek en er is altijd nog even tijd voor thee en iets lekkers. Ook de massages met liefdevolle aandacht heb ik ervaren als helend. Nu blijf ik de lessen volgen, zodat de levensenergie blijft stromen, en ik weer steeds meer liefde, energie en plezier heb om te delen. Dank je wel Moon!

Irma van Veen

 “…..Voel mij weer lekker in mijn lijf zitten en mijn zelfvertrouwen is aanzienlijk vergroot!…”

Ik heb vanaf mijn 40ste Psoriasis en artritis vorm erbij, en veel therapieën gevolgd. Eindelijk is na vele jaren de medicatie aangeslagen.

Maar zowel de geestelijke en lichamelijke bijwerkingen daar is geen echte aandacht voor.

Door Zhineng Qigong te gaan beoefenen heb ik echte innerlijke rust terug gevonden en weer energie gekregen. Om de dagelijkse bezigheden zoals bijv: fietsen te kunnen herpakken,en vele andere dingen die ik jaren niet meer had ondernomen.

Marianne Granneman, 61 jaar.