In mijn Centrum ‘Moon Bewegen met Klank & Meditatie’ in Rotterdam geef ik sinds mei 2016 les.
Wekelijkse lessen in de ochtend en avond waar iedereen kan instromen. De lessen zijn voor iedereen; elke leeftijd, als je behoefte hebt aan rust en ontspanning en ook als je uit een revalidatie traject komt. Het mooie van Qigong is dat het staand en zittend en zelfs op bed kan worden beoefend.

Over mij
In mijn puberteit ontwikkelde ik ernstige rugklachten, ondanks het vele sporten. Na de geboorte van mijn eerste kind werden de klachten heviger. Een vriendin wees me op Qigong en na een proefles was ik meteen verkocht: ik voelde de energie door mijn lijf stromen, kreeg meer kracht en balans in mijn lichaam en in mijn dagelijks leven. Overtuigd van de helende kracht van Qigong, volgde ik in 2015 de opleiding tot Qigong docent Level 1. Inmiddels ben ik medicatievrij en zijn mijn rugklachten vrijwel verdwenen. Een combinatie van Qigong, meditatie en massage brengt mijn lichaam en geest in balans.

Na het afronden van mijn opleiding Docent Level 1, ben ik door gegaan met verschillende workshop bij diverse Qigong leraren zoals: Master Li Hongshi, Xie Chuan en Master Wei Qifeng en Liu Yuantong. Inmiddels heb ik bij Het Chi Neng Instituut ook mijn opleiding voor Level 2 afgerond en ben ik bezig met Level 3.

Visie
Vanuit mijn werk als docent wil ik mensen graag meer lichaamsbewust maken. Ook jou wil ik graag helpen om je te verdiepen in de kracht van meditatie, eerlijke voeding en een gezondere leefstijl. Ik help je de disbalans in je lichaam op te heffen, door samen Qigong en/of Yoga te beoefenen. Bovendien bied ik je daarna de mogelijkheid een heerlijke ontspanningsmassage of een unieke Aroma Therapie behandeling te ondergaan. Je zult ervaren dat zowel lichamelijke als emotionele klachten kunnen afnemen of zelfs geheel verdwijnen.

Testimonials

Toen ik eind vorig jaar mijn man verloor was ik de aarde onder mijn voeten kwijt. Balans en energie in mijn leven waren ver te zoeken. Qigong heeft me door deze moeilijk tijd heen geholpen. De positieve, energieke en respectvolle benadering van Monique is elke keer weer een feest. De afsluitende meditatie voelt als pure verwennerij. De studio is een fijne plek en er is altijd nog even tijd voor thee en iets lekkers. Ook de massages met liefdevolle aandacht heb ik ervaren als helend. Nu blijf ik de lessen volgen, zodat de levensenergie blijft stromen, en ik weer steeds meer liefde, energie en plezier heb om te delen. Dank je wel Moon!

Irma van Veen

Ik heb vanaf mijn 40ste Psoriasis en artritis vorm erbij, en veel therapieën gevolgd. Eindelijk is na vele jaren de medicatie aangeslagen. Maar zowel de geestelijke en lichamelijke bijwerkingen daar is geen echte aandacht voor. Door Zhineng Qigong te gaan beoefenen heb ik echte innerlijke rust terug gevonden en weer energie gekregen. Om de dagelijkse bezigheden zoals bijv: fietsen te kunnen herpakken en vele andere dingen die ik jaren niet meer had ondernomen.

Marianne Granneman, 61 jaar.


Moon Bewegen met klank & Meditatie | www.Moon-klankenmeditatie.nl  |  info@moon-klankenmeditatie.nl