In 2017 ben ik in aanraking gekomen met Chi Neng Qigong tijdens een stilteweekend. Sindsdien heb ik geen dag overgeslagen en is Chi Neng Qigong volledig geïntegreerd in mijn leven.

Voor 2017 had ik van alles gedaan op het gebied van persoonlijke ontwikkeling. Veel was gericht op het mentale en fysieke vlak waardoor ik voor mijn gevoel elke keer iets miste. Tot dat weekend.
Voor mij was de cirkel rond, want wat ik miste was het emotionele stuk. Chi Neng Qigong heeft mij in balans gebracht op zowel fysiek, mentaal en emotioneel vlak.
Ik bewandel mijn pad en sla daarin heel veel zijwegen in. CNQ brengt mij elke keer weer op het rechte grote pad. Waar ik me ook bevind, wat er ook gebeurt; mijn gedachten, emoties en
fysieke klachten krijgen niet meer de overhand. Door dagelijks CNQ te beoefenen kom ik elke keer weer terug in het midden. En dat maakt me een rijk en dankbaar mens.

Voor mij als eigenaresse van gezondheidspraktijk WorkOut was het zo logisch en voelde het zo natuurlijk om CNQ te integreren in de praktijk. De praktijk was nu vooral gericht op het mentale en fysieke deel en met CNQ erbij was voor mij het plaatje compleet.

De opleiding Level 1 was een groot kado voor mij. Level 2 en 3 ervaar ik als een logische stap omdat ik wil blijven leren en ontwikkelen maar ook wil doorgeven. Wat mij verrijkt; waarom zou een
ander dit niet mogen ervaren?

Op onze nieuwe locatie Chi Neng Horst geef ik (online) trainingen, coaching, workshops en stiltedagen CNQ en verzorg ik CNQ weekenden op een prachtige locatie in Horssen.

Warme groet, Marion


www.chinenghorst.nl | info@chinenghorst.nl | 06 38 76 53 98