Mijn missie is een bijdrage te leveren aan de gezondheid van anderen. Zo gezond mogelijk wórden, – zijn en blijven. Zo ben ik ruim 42 jaar werkzaam in de gezondheidszorg in diverse functies en rollen, aangevuld met de opleiding tot NLP coach en Mindfulness trainer.

De stap naar Chi Neng Qigong (CNQ) leek voor mij een logische. Echter, na een eerdere kennismaking met CNQ vormde de vermoeidheid en het energieverlies als gevolg van een doorgemaakt herseninfarct in 2017 de doorslag om écht werk te maken van CNQ.

CNQ bood mij inzicht en hielp mij mentaal en fysiek sterker en gezonder te worden. Mijn levensenergie te optimaliseren en beter te managen. Ik ben dankbaar en blij mijn verworven kennis, inzicht en vaardigheden te mogen delen om zo mijn levensmissie een waardevolle invulling te kunnen blijven geven.

CNQ is een gezond idee voor jong en oud en dankt zijn kracht aan de eenvoud en praktische toepasbaarheid in het dagelijkse leven.

Lou Steens (1962) is Level 1 instructeur en Chi Neng Qigong instructeur voor kinderen en ouderen. Hij geeft les in het Loretoklooster in Simpelveld, in de MUMC+ Academie voor Zorgopleidingen verbonden aan het MUMC+, in zijn praktijkruimte in Voerendaal en op locatie.


www.butterflycoaching.nl | lousteens@gmail.com | 06 83 36 37 72