In 2018 heb ik voor het eerst kennisgemaakt met Chineng Qigong tijdens een introductiedag bij het Chineng Instituut. Ik was benieuwd naar wat het me zou brengen. Nadat ik thuis een gong ben gaan doen, was ik aangenaam verrast dat ik al zoveel effect begon te merken in korte tijd! Ik besloot al vlot om de instructeursopleiding Level 1 en daarna Level 2 te volgen. Wat een bijzondere reis heb ik hierin gemaakt.

Chineng Qigong heeft mijn leven verrijkt door nog meer werkelijk in contact te komen met de taal en energie van mijn lijf. Deze verfijnde basis zet ik in als wegwijzer om te leven vanuit mijn hart en mijn gezondheid in balans te houden.

In mijn lessen ben ik er met een open hart. Compassie en respect zijn belangrijke drijfveren voor mij. Dit maakt dat we elkaar kunnen ontmoeten op een plek voorbij goed en fout. Daar is ruimte en kan de levensenergie volop stromen.

Met liefde geef ik les zodat ook jij kan ervaren wat Chineng Qigong voor jou kan betekenen. Voor het actuele aanbod kijk je op mijn site bij het kopje ‘Chineng Qigong’.

Doe je mee met een proefles of cursus? Ik ontmoet je graag!

Warme groet, José


Site: www.josebosman.nl | Mail: info@josebosman.nl | Tel: 024 6758088