In 2018 ben ik in aanraking gekomen met CNQ. Mijn vriendin kwam thuis na een week Mallorca met Patricia. Totaal in balans en in complete rust. Daar moest ik meer van weten, als lichaamsgericht trauma therapeut. Hoe kan iemand zich zichzelf in deze prachtige toestand krijgen? We zijn thuis gaan oefenen maar ik wilde meer. Ingeschreven voor de introductiedag en ik was gelijk helemaal verknocht aan CNQ. De coronatijd had gelukkig weinig invloed op de voortgang van mijn fantastische reis. Inmiddels Level 1 en 2 als ook kinder-CNQ afgerond en bezig met Level 3. Tevens heb ik mijn kennis kunnen delen op een 3 daagse special CNQ over trauma’s en de kracht van heling door CNQ.

Naast CNQ ben ik graag op pad met m’n rugzak. Lange afstandswandelingen in Schotland en Zweden. Back to basic, in contact met de natuur en al zijn mooie en soms grillige elementen. Onze vier Border Collies Mac, Angus, Nell en GlennDughall vergen ook veel aandacht. Dagelijks veel bewegen en doen waarvoor ze gefokt zijn, namelijk schapen drijven.

Ik gebruik CNQ individueel in mijn praktijk en op maat tijdens de therapiesessies. Ook als docent LO tijdens de sportlessen aan de studenten Pedagogiek op het MBO waar ik les geef. Hierbij speel ik in op de vraag van de groep, vaak gaat het om de innerlijke rust in zichzelf te gaan ontdekken of het bewegen door de kinder-CNQ te beoefenen en dit mee te nemen in hun werk als Pedagogisch medewerker.


Contact: mail info@bluethistle.nl mobiel: 06 53 97 11 48