Zolang ik me kan herinneren ben ik nieuwsgierig, eigenwijs en zoekende. Is er meer? Kan het anders of beter? Wat is het doel? Dit heeft me ver gebracht, maar ook vaak uitgeput. Toch bleef ik zoeken en als ik afdwaalde, dan zorgde fysieke klachten ervoor dat ik weer doorging met mijn zoektocht.

Eureka, opeens heb ik het gevonden! De essentie van mijn bestaan is groei, het is de bedoeling dat ik mijn volledig potentieel ontwikkel. Zowel fysiek mentaal als ook emotioneel, sociaal en spiritueel blijven groeien. Groei als ultieme voorwaarde voor Gezondheid en Geluk. Dat is waar het om gaat, je volledig potentieel leven, dat is Gezond Leven.

Chi Neng Qigong omvat dit alles, deze methode past bij mij, geeft richting aan mijn zoeken, is voor mij een allesomvattende tool om mijn (eigen)wijsheid over te dragen aan anderen. En daar heb ik steeds meer zin in!

Nieuwsgierig, eigenwijs en zoekende ben ik nog steeds, alleen zijn de thema’s veranderd. Kan het minder? Hoe verdiepen? Wat is de essentie? Ik vertrouw steeds meer op mijn intuïtie, ik wéét of het goed is, ook al begrijp ik het (nog) niet altijd. Voelt het niet goed, dan gewoon loslaten. Voelt het wel goed, dan aandacht geven….. 

Je bent van harte welkom in mijn studio in Leende (bij Eindhoven) voor lessen of een workshop:

– les Basis (level 1); nieuwe groepen starten begin november

– les Gevorderden (level 1 en 2); elke woensdag 9.00-10.00u en 20.30-21.30u

– workshop Regie over je Energie; vrijdag 11 oktober 10.00-16.00u

– workshop Energie en Passie; vrijdag 1 november 10.00-16.00u

– lessen en workshops op aanvraag; in overleg

Bel, app of mail mij voor meer informatie, mijn website is nog in de maak.