Van nature ben ik nieuwsgierig, eigenwijs en zoekende. Is er meer? Kan het anders, eenvoudiger of beter? Wat is het doel of de essentie? Dit heeft me ver gebracht, maar ook vaak uitgeput. Telkens bleef ik doorgaan met zoeken en als ik afdwaalde, dan zorgde fysieke klachten ervoor dat ik weer doorging op het juiste pad.

Dan, mei 2018 op Mallorca, heb ik het opeens gevonden! De essentie van mijn bestaan is groei, zowel fysiek en mentaal als ook emotioneel, sociaal en spiritueel. Groei als ultieme voorwaarde voor Gezondheid en Geluk. Dat is waar het om gaat, mijn volledig potentieel benutten; ik hoef niet meer te zoeken, het is er allemaal al! In vrijheid, minder denken, minder planmatig doen, meer vanuit gevoel en intuitie, vol vertrouwen (laten) zijn, wat niet goed voelt loslaten en wat goed voelt laten groeien en bloeien.

Chi Neng Qigong past bij mij, geeft richting aan mijn zoeken, is voor mij een allesomvattende methode om mijn (eigen)wijsheid vorm te geven en ook over te dragen aan anderen. En daar heb ik steeds meer zin in! Samen met mijn man Hans van Kuijk (sportarts en oprichter GezondDorp) heb ik inmiddels Gezond Leven opgericht en geef ik o.a. lessen en workshops CNQ.


Je bent van harte welkom in mijn studio in Leende (bij Eindhoven). Kijk op onze website voor meer info: www.vankuijkgezondleven.nl/agenda