In 2017 startte ik na herhaaldelijke spontane ontmoetingen met Chi Neng Qigong met de opleiding tot instructeur aan het Chi Neng Instituut in Arnhem. Niet wetende dat ik vanaf die dag dagelijks de Chinese bewegingsleer met veel plezier, verwondering en respect zou beoefenen. In de loop van tijd behaalde ik level 1 en 2 en vervolgde ik level 3. In 2023 volgde ik de opleiding tot Chi Neng Healing Coach bij Arianne de Zwart. Sinds 2024 ben ik ook instructeur Kinder-Chi Neng Qigong.

Chi Neng Qigong brengt mentale en fysieke (veer)kracht en een diep gevoel van innerlijk vertrouwen. Ik kom in contact met mezelf (mijn innerlijk weten en voelen), met mijn omgeving en met de natuur. Middels Chi Neng Qigong maak ik ruimte in mijn leven om mijn essentie te ontdekken en mijn krachten en kwaliteiten te benutten. Ik heb het licht in mij aangedaan!

Het delen van deze Chinese bewegingsleer is een voorrecht en ik gun een ieder deze respectvolle omgang met zichzelf, met het lichaam, haar mogelijkheden en haar beperkingen, de mind en haar emoties. Met en in dankbaarheid voor alles om je heen. In verbinding zijn, jouw zelfontwikkeling en het zelfgenezend vermogen te activeren, geeft rust en vertrouwen om het leven richting te geven zoals het voor jou bedoeld is. “Een stille geest in een krachtig lichaam”.

Als voormalig docent, psychosociaal- en systemisch werker en coach in de jeugdhulpverlening en gehandicaptenzorg, is instructeur Chi Neng Qigong de verbindende factor in al mijn werkzaamheden. In ons ‘houten huis’ in het buitengebied van Holten en in de natuur van de Sallandse Heuvelrug heb ik de ruimte om samen binnen en buiten te trainen en te coachen. Ik ben zeer regelmatig op Ibiza waar ik uiteraard ook de Chinese bewegingsleer Chi Neng Qigong deel.

Je kunt contact met mij opnemen voor: coaching, wekelijkse lessen (individueel en in groepen), workshops, themalessen/themadagen, meerdaagse retraites en massage (deep connection).


06 17 84 62 35 |Mail: ingekerkdijk@hetnet.nl | Facebook: Inge Kerkdijk, Instagram: camparluna_ibiza