Mijn hele jeugd heb ik doorgebracht op de judomat, om uiteindelijk Nederlands Dames kampioen Jiu-Jitsu te worden. Zoals we dat in onze maatschappij gewend waren heb ik mijn kwaliteiten vervolgens ingezet in studie en werk. Met een zoektocht naar rust, zingeving en ontspanning en gezondheid in de vrije tijd.
In die zoektocht ben ik in 2010 in contact gekomen met Chi Neng Qigong. Vanuit de ervaring met de krijgskunsten voelde dit voor mij als thuiskomen. De eenvoudige oefeningen brachten de rust en kracht waar ik behoefte aan had. Ik ben al geruime tijd instructeur Level 1 en 2 en in opleiding voor Level 3.

Ik geniet van het delen van de wijsheid van Chi Neng Qigong. Regelmatig laten cursisten mij weten hoe fijn het is te worden meegenomen in de reis naar binnen. Dat raakt mij telkens weer. Doorgeven wat me zelf nog steeds zoveel brengt, mogen zien hoe anderen hun pad lopen, ervaren, ontdekken. Ik geniet er enorm van. Uiteindelijk is lesgeven voor mij telkens afstemmen, in vertrouwen openen in het veld en steeds in de spiegel kijken. Kortom samen mogen leren. HAOLA.

Ineke Vos (1966) is opgeleid als jurist en heeft 25 jaar gewerkt als familierecht advocaat en mediator op verschillende kantoren in Amsterdam en Alkmaar. Sinds 2020 werkt zij als mediator in haar eigen praktijk in de Beemster.
Daarnaast is zij beschikbaar voor individuele consulten waarbij zij haar (levens) ervaring en brede kennis uit diverse opleidingen kan inzetten.
– Transpersoonlijke psychologie,
– familieopstellingen,
– geweldloze communicatie,
– Emotionaly Focused therapie,
– Heart coherentie coach,
– sjamanisme,
– klankresonantie
– en uiteraard Chi Neng Qigong.

Ineke geeft op dit moment les in Amsterdam Noord (Rumah), op haar fijne plek in de Beemster, en in de duinen bij Egmond Binnen. Daarnaast organiseert zij regelmatig workshops en meerdaagse retraites.