Ik geef les in Nijmegen en Beneden Leeuwen én ik ben er om jullie te ondersteunen, telefonisch, per mail en op administratief gebied vanuit het CNI. Je kunt bij mij terecht met alle vragen, die ik meestal zelf beantwoord maar vaak ook naar een docent van het instituut mail als het over hun specifieke expertise gaat.

Voordat ik met mijn gezin naar Spanje verhuisde had ik een boekwinkel in Beneden-Leeuwen. In Zuid-Spanje deed ik de organisatie van de Yogavakanties van mijn vrouw totdat we in 2013 besloten weer terug te verhuizen naar Nederland. Inmiddels zijn we hier weer gesetteld maar Spanje zit voor altijd in mijn hart. Naast mijn taken voor het CNI bewerk ik hout en ben ik ademcoach (www.optimaalademen.nl).

Tijdens de eerste Chi Neng ‘Eendaagse voor beginners’ was ik gelijk gegrepen door de oefeningen omdat ik direct de verbinding met de natuur herkende in de beoefening. Ik ging mee naar Mallorca (wat voor mij natuurlijk ook nog eens ‘thuiskomen’ in Spanje was) en ben inmiddels instructeur level 1. Wie weet komen we elkaar nog eens tegen in de toekomst.