Vanaf 2008 al praktiserend Chi Neng Qigong om mijn eigen gezondheid te verbeteren en mezelf te helen na een hersenoperatie. Doordat ik mij steeds beter ging voelen en ik meer kracht en balans kreeg, werd ik nog enthousiaster en ben ik de opleiding gaan doen om de vorm te verdiepen en meer kennis te krijgen over de theorie en de oefeningen. Mooi om dit nu uit te kunnen dragen aan anderen. Dagelijks haal ik nog verdieping uit mijn eigen training. Ik geef lessen in de pure vorm, zoals dr. Pang Ming dat heeft bedoeld, maar ook i.c.m. (Lach)Yoga, Pilates en meditatievormen. Inmiddels ben ik level 1- en level 2 instructeur en ik geef onder mijn bedrijfsnaam Chicaro groeps- en privélessen.


Locaties van de lessen: In Leimuiden (combinatielessen), Alphen aan de Rijn (CNQ op dinsdagochtend), Roelofarendsveen (combinatieles en op zaterdagochtend CNQ) en Hoofddorp (combinatielessen).

https://chicaro.nl/locaties/Bij ChiTrust (chitrust.nl) geef ik samen met een collega trainingen en cursussen, o.a. ook aan mensen waarbij de kwaliteit van leven is verminderd en de balans van body en mind is verstoord. In mijn werk als Paramedisch Natuurkundig Therapeut kan CNQ onderdeel zijn van het behandelplan.