Docent Chi Neng Instituut

“Toen ik in 2002 met Chi Neng Qigong in aanraking kwam voelde dat direct als thuiskomen. De eenvoud van de bewegingsleer en dat deze voor iedereen toegankelijk is zorgden ervoor dat ik direct verkocht was. De handvatten die ik kreeg om verantwoordelijkheid te nemen over mijn energieniveau hebben me als drukke ondernemer heel veel gebracht. Een bewegingsleer waar eigenlijk alles in zit. Praktische theorie die direct toepasbaar is in je eigen dagelijks leven, bewegingen die je energie geven. Mijn hectische bestaan kwam steeds meer in balans.

Ik ben meteen met de opleiding begonnen. In het begin voor mijn eigen ontwikkeling en later ben ik les gaan geven. Inmiddels heb ik een eigen Mind & Body trainingscentrum opgezet (Zest your Life in Amstelveen) , gebaseerd op de principes van Chi Neng. Ik vind het heerlijk om mensen te inspireren en te ondersteunen op hun pad naar een vitaal, gezond en bewust leven.

Bewegen vanuit het hart is wat ik doe, en ik deel mijn kennis en ervaring graag tijdens de Introductiedag van het Chi Neng Instituut.”

________________________________________________________________________________________________________

Anouk Steggerda (1972) is Chi Neng Qigong instructeur Level 1, 2 en 3. In haar eigen trainingscentrum, ‘Zest your life‘ in Amstelveen geeft ze vooral Chi Neng Qigong maar ook yogalessen. Met drie pubers en haar eigen onderneming is zij hét voorbeeld voor mensen met een soortgelijk druk bestaan.

Anouk geeft modules Level 1 en 2 bij het Chi Neng Instituut in Arnhem.