.

Welkom!

Zoek jij ontspanning voor lichaam en geest en ondersteuning bij ziekte?

Ik laat je graag kennismaken met Chi Neng Qigong (CNQ).
CNQ is een eenvoudige Chinese bewegingsleer die zorgt voor toename van je energie en vitaliteit. Ook voel je direct meer rust in je hoofd. Een beetje te vergelijken met meditatie, maar dan in beweging. In 1997 werd ik gegrepen door het effect en het gevoel dat CNQ me gaf. Daarom ben ik naar China afgereisd en heb ik getraind bij dr. Pang, de grondlegger van de methode, in het grootste medicijnloze ziekenhuis ter wereld.

Jij kunt de krachtige werking van deze bewegingsleer ook zelf ervaren. Kijk op onze website voor een instructeur bij jou in de buurt. Of kom naar een introductiedag. Je krijgt voldoende instructies om zelf thuis te oefenen en te ontdekken wat Chi Neng Qigong kan betekenen voor je balans en je gezondheid.

Chi Neng Qigong werkt preventief door gezondheidsklachten te voorkomen en ondersteunend bij het herstel van klachten. Door te oefenen wordt je krachtiger en verbetert je uithoudings- en concentratievermogen. Het brengt je energie in balans en versterkt je immuunsysteem. Maar Chi Neng Qigong doet meer. Het leert je evenwichtiger met je emoties om te gaan, geeft zelfinzicht en brengt harmonie.

En verder helpt Chi Neng Qigong:

  • Balans in je gewicht te brengen
  • Je lichaamshouding te verbeteren
  • Je stressniveau te verlagen
  • Blijer en gelijkmoediger te worden

Ik hoop je te ontmoeten…

Hartelijke groet,

Patricia.

doe mee