~ Ongekend vertrouwen in jezelf, de ander en het geheel ~

Op alle fronten is bovenstaande zin voor ons de essentie van Chi Neng Qigong.

Samen geven wij les in onze eigen sfeervolle ruimte in Horst-Melderslo in een groene landelijke omgeving. Wij zijn in opleiding voor Level 3.

Wij laten je de krachtige werking van Chi Neng Qigong zelf ervaren en geven je inzicht in de achtergrond. Met duidelijke instructies om zelf thuis te oefenen ga je ontdekken wat Chi Neng Qigong kan betekenen voor je energie, je balans en je gezondheid.

Wij geven cursussen en trainingen zowel in groepen, individueel als ook voor bedrijven. Voor beginners, gevorderden, jongeren, ouderen, ziek of gezond.


Corry van de Pas (1964) is Chi Neng Qigong instructeur Level 1 & 2, in opleiding voor Level 3. Zij informeert zwangere vrouwen over verschillende mogelijkheden omtrent kraamzorg en Corry werkt met pasgeboren baby’s.
Ton van de Pas (1960) is Chi Neng Qigong instructeur Level 1 & 2, in opleiding voor Level 2. Eigenaar van ‘Praktijk Ton van de Pas’ in het zuiden van het land. Hij integreert Chi Neng Qigong, de Heartmath methode, ademcoaching, Natuurgeneeskundige therapievormen en hij biedt maatwerk bij het begeleiden van mensen gedurende hun reis op weg naar herstel zowel fysiek, emotioneel, mentaal alsook Zingeving.


~ Ongekend vertrouwen in jezelf, de ander en het geheel ~
 www.chinenglimburg.nl – Email info@chinenglimburg.nl  – Tel. 077 397 11 00 of 06 55 72 72 12