In 2018 maakte ik kennis met Chi Neng Qigong. Ik was direct enthousiast over de eenvoudige en toch zo diep werkende, zachte bewegingen. Als shiatsu therapeut voelde ik me ook direct zo thuis in de wereld van deze Chinese bewegingsvorm, zodat het inmiddels is verweven in mijn dagelijkse routine en ook in de behandelingen die ik in mijn praktijkruimte in Nieuw Heeten geef.

Mede door coachingwerk als Chi Neng Healing coach kan ik je ondersteunen om weer in balans te komen en van daaruit jouw volle potentieel te leven.

Bewust worden, Bewegen en Balanceren zijn werkwoorden. Iedere keer opnieuw de balans vinden en behouden.  Samen met mij ga je op ontdekkingstocht in jouw systeem. Hoe staat het ervoor? Is er iets wat wil veranderen? Desgewenst vind er een shiatsu behandeling of massage plaats. De bijbehorende oefeningen die je leert kan je zelf herhalen, zodat je ze integreert om de transformatie steeds dieper te laten doorwerken. Ben je niet in de mogelijkheid om naar mij toe te komen, dan kan de coachingsessie ook heel goed online plaatsvinden.

Kijk voor meer info op mijn website. Je bent van harte welkom!


Nieuw Heeten | 06 81 67 91 47 |  www.lavandula-balance.nl  | Linda@lavandula-balance.nl