Na 15 jaar Yoga leerde ik in 2003 Chi Neng Qigong kennen. Ik was direct onder de indruk. Al na een paar lessen voelde ik een groot verschil in mijn lichaam en ik voelde meer rust in mijn hoofd. Omdat ik toen nogal wat gezondheidsklachten had, heb ik me er helemaal op gestort. Ik ben verschillende keren naar China geweest om les te krijgen van diverse leraren, heb retraites gevolgd en volgde alle opleidingen voor CNQ die er waren. Ik trainde zelf 2 uur per dag en mijn gezondheid verbeterde werkelijk opmerkelijk. Je kan hier uitgebreid over lezen op mijn website https://www.yishi.nl/docent.html#1 onder mijn ervaring met Chi Neng.

Inmiddels train ik zelf een stuk rustiger en ben nog even gepassioneerd over deze heerlijke oefeningen. Met veel plezier geef ik les sinds 2007. Door mijn grote trainings- en opleidingservaring neem ik je tijdens de oefeningen gemakkelijk mee naar de grote diepte in de uitwerking van de oefening.

Het vele trainen heeft me veel inzicht gebracht over de uitwerking van de oefeningen en begrip over de Oosterse levensfilosofie. Maar, het grootste geschenk wat CNQ me brengt is zelfkennis. Naarmate ik mijn drijfveren en emoties beter begrijp is er ook veel meer begrip voor de wereld en de mensen om me heen. Er kwam eindelijk rust en ruimte binnen in mij en daarmee ook ruimte en kracht om me te openen voor werkelijk contact met mezelf en alles om me heen.

Door de fascinatie voor de samenwerking tussen lichaam, geest en de wereld om me heen ben ik me naast Qigong gaan scholen in Systemisch werk, Familie Opstellingen, Jungiaanse dieptepsychologie en lichaamsgerichte coaching. Naast de wekelijkse lessen in Boekel geef ik regelmatig workshops CNQ of gecombineerde workshops met Familie Opstellingen en andere werkvormen in mijn eigen studio en als vaste trainer op Cursuscentrum De Schans in België.

In de workshops combineer ik al mijn kennis en ervaring. Door de Oosterse oefeningen neem ik je mee naar de kalmte en rust van het lichaam om vervolgens met Westerse technieken een stap te kunnen maken op het pad van persoonlijke ontwikkeling en bewustwording.

Voor actuele lesdagen, tijden en een uitgebreid aanbod aan workshops zie www.yishi.nl
Mijn studio is een zeer prettige ruimte gemaakt van ecologische materialen aan de rand van het bos in Boekel.


Boekel | www.yishi.nl | info@yishi.nl | 0492 321 562