QIGONG summerschool

summerschool frank

Ontspannen, genieten, bijtanken...

De Qigong Summerschool staat helemaal in het teken van trainen en genieten. In harmonie met jezelf, met je energie en met de omgeving. Vier dagen lang 100% aandacht voor lichaam en geest om te rusten, te herstellen en nieuwe energie op te doen. Chi Neng Qigong oefeningen brengen je in verbinding met je hart en met je natuurlijke staat van rust en evenwicht. Je ervaart de bron van het leven in jezelf: je levensenergie!

Je traint in een kleine groep met ruimte om te vragen, te delen en tot jezelf te komen. Je hebt niets anders aan je hoofd dan goed voor je eigen energie zorgen! Je leert en verdiept de basisoefeningen van Chi Neng Qigong en hoe ze jou optimaal kunnen ondersteunen in je dagelijks leven. De oefeningen zijn eenvoudig en door iedereen uit te voeren. Dat wil niet altijd zeggen dat ze ook makkelijk zijn. Chi Neng Qigong brengt je in contact met je grenzen en leert je hoe je die op een zachte manier kunt verleggen als jij daar voor kiest. Chi Neng Qigong is een methode voor vitaliteit en persoonlijke groei. Je ontdekt deze dagen een versie van jezelf die je nog niet kende: krachtiger, vitaler, gezonder en evenwichtiger! Je wordt liefdevol begeleid door een van de docenten van het Chi Neng Instituut. Je wordt meegenomen in de wereld van qigong: de kunst van energiebeheersing.

!Speciale aanbieding van Thermen Bussloo voor de deelnemers van de Qigong Summerschool! (optie 2)
Gezond en lekker dineren na je training, slapen in een mooie eenpersoonskamer en onbeperkt gebruik van alle wellnessfaciliteiten. Wat is er fijner na een dag trainen dan je heerlijk onder te dompelen in de sauna's, stoom- en zwembaden van het beste wellnessresort van Nederland www.thermenbussloo.nl

Telt mee als vier dagen voor de opleiding Level 1 en twee dagen voor de opleiding Level 2

Wanneer 10 aug. 2017 10:00 t/m 13 aug. 2018 16:00. De tussenliggende dagen beginnen om 9:30 en eindigen om 17:00.
Waar Thermen Bussloo T 055 368 2640 www.thermenbussloo.nl
Prijs optie 1: 499,- euro incl. lunch, koffie en thee.
Prijs optie 2: 820,- euro incl. bovenstaande en 3 x diner, 3 overnachtingen incl. ontbijt in een luxe eenpersoonskamer en met onbeperkt gebruik van alle wellnessfaciliteiten.

Kijk om je in te schrijven in de agenda bij de vierdaagse workshops.

 
Frank,

Graag laat ik je weten dat deze summerschool mij veel heeft gebracht. Misschien stond ik ook wel meer open voor de ervaring dan een jaar geleden.

Tijdens de summerschool heb ik met Corrie (de dame die bij je lest in Zeist) een mooi moment gehad, tijdens een ontbijt, over intenties. Ik wenste een vriendin tijdens het ontbijt verlichting/bevrijding van haar knie pijn en blessure. En dat meende ik oprecht dat merkte Corrie ook op. Diezelfde dag gebeurde er iets tijdens de armengong. Naast dat ik een energie in mijn handen voelde die ik nog niet eerder ervaren heb, had ik ook last van mijn rechterknie. En eigenlijk wist ik op dat moment dit is niet mijn knie dit is volgens mij de knie van mijn vriendin. Na enige aarzeling heb ik mijn vriendin gevraagd, mijn hoofd wilde het toch weten, of zij die betreffende dag wat ervaren heeft met haar knie, of er die dag iets met haar knie gebeurd was. En dat bleek zo te zijn. Ze had vreselijk veel pijn gehad. Ik schrok eigenlijk niet eens van haar antwoord. Ik heb een innerlijk weten gehad dat het tijdens de armengong niet mijn knie was. Wederom een ervaring die ik nog niet eerder heb gehad. Ik heb een groter vertrouwen in mijn innerlijke weten gekregen.

En de Wall Squats lijken bijna wel een mirakel. Ik doe ze sinds de Summerschool ongeveer 5 min. per dag. Daarna lijkt mijn lichaam de balans te verliezen (ik wankel dan van links naar rechts). Na een week Wall Squats heb ik gewandeld op de Veluwezoom. In die route zitten een paar 'beklimmingen' waar ik eerder halverwege moest stoppen om op adem te komen. En nu, nu liep ik door. Ik had boven pas het bewustzijn dat ik door heb kunnen lopen zonder stoppen. Ik was verrast. Zou dit het effect zijn van... Geen idee. Maar als het wel zo is, gaat deze oefening bijna verslavend worden dacht ik. Deze week ook een stuk gefietst naar een afspraak. Ik leek wel te vliegen. Mijn benen werkten met minimale spierbelasting, zo voelde het. Zo'n geweldig fijne ervaring.

Elke dag trakteer in mezelf momenteel op de Warming up, de Lift Qi Up en Wall Squats. De Lift Qi Up heb ik eerder wel eens 100 dagen gedaan, maar na deze Summerschool voelt het zo veel fijner, ik doe veel minder op spierkracht. Het voelt elke dag echt als een traktatie, een cadeautje voor mezelf. Heerlijk.

Dankjewel.

Groet, Erica.

Contact

Wij zijn maandag en donderdag 09:00 - 13:00 uur telefonisch te bereiken op 06 - 432 78 112. Of mail naar nederland@chineng.eu