QIGONG summerschool met FRANK LAGEWEG

summerschool frank

Ontspannen, genieten, bijtanken...

De Qigong Summerschool staat helemaal in het teken van trainen en genieten. In harmonie met jezelf, met je energie en met de omgeving. Vier dagen lang 100% aandacht voor lichaam en geest om te rusten, te herstellen en nieuwe energie op te doen. Chi Neng Qigong oefeningen brengen je in verbinding met je hart en met je natuurlijke staat van rust en evenwicht. Je ervaart de bron van het leven in jezelf: je levensenergie!

Je traint in een kleine groep met ruimte om te vragen, te delen en tot jezelf te komen. Je hebt niets anders aan je hoofd dan goed voor je eigen energie zorgen! Je leert en verdiept de basisoefeningen van Chi Neng Qigong en hoe ze jou optimaal kunnen ondersteunen in je dagelijks leven. De oefeningen zijn eenvoudig en door iedereen uit te voeren. Dat wil niet altijd zeggen dat ze ook makkelijk zijn. Chi Neng Qigong brengt je in contact met je grenzen en leert je hoe je die op een zachte manier kunt verleggen als jij daar voor kiest. Chi Neng Qigong is een methode voor vitaliteit en persoonlijke groei. Je ontdekt deze dagen een versie van jezelf die je nog niet kende: krachtiger, vitaler, gezonder en evenwichtiger! Je wordt liefdevol begeleid door Frank Lageweg, docent aan het Chi Neng Instituut. Hij neemt je mee in de wereld van qigong: de kunst van energiebeheersing.

!Speciale aanbieding van Thermen Bussloo voor de deelnemers van de Qigong Summerschool! (optie 2)
Gezond en lekker dineren na je training, slapen in een eenpersoons luxe kamer en onbeperkt gebruik van alle wellnessfaciliteiten. Wat is er fijner na een dag trainen dan je heerlijk onder te dompelen in de sauna's, stoom- en zwembaden van het beste wellnessresort van Nederland www.thermenbussloo.nl

Telt mee als vier dagen voor de opleiding Level 1 en twee dagen voor de opleiding Level 2

Wanneer 10 aug. 2017 10:00 t/m 13 aug. 2017 16:00. De tussenliggende dagen beginnen om 9:30 en eindigen om 17:00.
Waar Thermen Bussloo T 055 368 2640 www.thermenbussloo.nl
Prijs optie 1: 499,- euro incl. lunch, koffie en thee.
Prijs optie 2: 820,- euro incl. bovenstaande en 3 x diner, 3 overnachtingen incl. ontbijt in een luxe eenpersoonskamer en met onbeperkt gebruik van alle wellnessfaciliteiten.

Kijk om je in te schrijven in de agenda bij de vierdaagse workshops.

Contact

Wij zijn maandag en donderdag 09:00 - 13:00 uur telefonisch te bereiken op 06 - 432 78 112. Of mail naar nederland@chineng.eu