chinengzwartheader nw17a

 

Specialisatie 'Loskomen van ziekte' 

Met Chi Neng Qigong ondersteuning bieden aan mensen met gezondheidsklachten

Wanneer je als instructeur geconfronteerd wordt met mensen die te maken hebben met ziekte is de eerste vraag die je jezelf kunt stellen: wat wil ík hiermee? Het is heel goed mogelijk dat je een lijstje aanlegt van collega-instructeurs die hierin gespecialiseerd zijn en waarnaar je kunt doorverwijzen. Maar misschien wil je jezelf verdiepen in wat je met Chi Neng Qigong kunt doen bij ziekte.

Hoe ga je om met het qi-veld van zorgen en angst. Van familie en artsen die misschien een andere kijk hebben op het ziekteproces. De invloed van het veld van informatie op je fysieke lichaam en je qi-lichaam. Hoe begeleid je iemand die bij jou komt met klachten en hoe kan jij als Chi Neng instructeur de deelnemer ondersteunen in dit proces?

We gaan het ook hebben over healing. Steeds vaker wordt deze term gebruikt, die verwarring kan geven en soms zelfs valse hoop. Want wat is healing? En waar begin je met iemand die bij je komt met een hulpvraag gedurende een ziekteproces? Begin je dan met een Lift Qi Up? Of zet je een andere oefening in? En welke oefening dan?

Een dag vol theorie en praktijk, met voorbeelden en ruimte voor vragen. Een dag om je te sterken op het pad van Chi Neng Qigong, ook – of juist - in relatie tot loskomen van ziekte.

Docent Arianne de Zwart
Sinds mijn eerste ervaring met Chi Neng Qigong hebben ziekteprocessen – in allerlei gradaties - een grote rol gespeeld. Ik heb zelf flinke uitdagingen gehad op het gebied van mijn gezondheid en ben daardoor getest in mijn vertrouwen en doorzettingsvermogen.
De afgelopen jaren heb ik mij intensief bezig gehouden met mensen die te maken hebben met ziekte en die met behulp van CNQ 'loskomen van ziekte', op verschillende niveaus. Meer info.

Wanneer 24 februari 2018
Voor wie
Instructeurs en instructeurs in opleiding.

Prijs 110 euro. De prijs is inclusief lunch, koffie en thee.
Waar The Heart House, Bussum.
Tijd 10:00 tot 17:00 uur.

Kijk om je in te schrijven in de agenda.

Deze workshop is een specialisatie voor instructeurs die bij je naam op de site vermeld zal worden en telt mee als update voor 2 punten.

Contact

Wij zijn maandag en donderdag 09:00 - 13:00 uur telefonisch te bereiken op 06 - 432 78 112. Of mail naar nederland@chineng.eu