Basis- en vervolgopleiding
Het Chi Neng Instituut maakt onderscheid in de basisopleiding (level 1) en de vervolgopleiding (level 2). Beide zijn intensieve trainingen, gericht op het aanleren en doorgeven van Chi Neng Qigong. Je volgt hiervoor meerdere workshops, werkt aan een 'gong' (periode van honderd dagen waarin je een oefening elke dag doet), loopt stage en legt een examen af. Tijdens het examen worden je kennis en uitvoering getoetst.

Na de basisopleiding (level 1) kun je lesgeven in een aantal basisoefeningen. In de vervolgopleiding verdiep je jouw beleving en kennis van Chi Neng Qigong verder. De basisoefeningen worden uitgebreid met nieuwe oefeningen (lBody & Mind). Alle instructeurs die door het Chi Neng Institute zijn erkend en in het bezit zijn van een lidmaatschap, volgen een jaarlijkse update. Zo kunnen ze hun kennis en vaardigheden bijhouden en op de hoogte blijven van nieuwe ontwikkelingen.

Contact

Wij zijn maandag en donderdag 09:00 - 13:00 uur telefonisch te bereiken op 06 - 432 78 112. Of mail naar nederland@chineng.eu