Trainingsreizen naar Mallorca en Portugal

We gaan elk jaar in mei naar Mallorca en in september naar Portugal. Deze twee reizen zijn totaal verschillend.

Op Mallorca trainen we bovenop een berg rond het klooster waar we ook eten en slapen. Alles draait om trainen, rust, slapen en eten. Op woensdag gaan we met de bus een dag van de berg af naar het mooie dorpje Pollensa en daarna naar het strand. We trainen zo’n 5:30 uur verspreid over de dag tot 19:00, met een lange siësta na de lunch. Zeer geschikt om naast de training te wandelen en te lezen.

In Portugal trainen we ook 5:30 uur, maar dan van 8:00 tot 13:30. Daarna zijn we vrij om de prachtige omgeving te ontdekken. Je kan met het treintje of per boot naar de stranden, marktjes bezoeken, naar de boulevard, in het zwembad van het hotel dobberen et cetera. Deze reis heeft naast de intensieve training ook een echt vakantiegevoel. Zeer geschikt om vriend of partner mee te nemen.

Algarve – midden in het Portugese leven

18 september @ – 25 september @

Tijdens deze reis staan we vol in het Portugese leven en gaan we tegelijk in de training diep naar binnen. Elke dag trainen we van 8:00 tot 13:30. We sluiten de training af met een uitgebreide lunch en daarna ben je vrij. Zo combineer je de intensieve training met een gevoel van vakantie want er is veel moois te zien en te beleven in dit unieke stukje Algarve.

Lees verder...

Mallorca – in de stilte

13/05/2023 @ – 20/05/2023 @

Genieten van de zon, de natuur, de rust en healing. Tijdens deze reis ga je elke dag Chi Neng Qigong beoefenen met uitzicht op de prachtige natuur van Mallorca. Er wordt elke dag lesgegeven en op donderdag is er een excursie naar een authentiek dorpje waarbij we de dag lekker lui eindigen op het strand.