Laden Evenementen
Boeken

Trainen, verdiepen en bijtanken…

Deze mini-retreat onder leiding van Patricia van Walstijn staat helemaal in het teken van trainen en genieten en het worden heerlijke dagen. Vier dagen lang 100% aandacht voor lichaam en geest om nieuwe energie op te doen en bij te tanken. Chi Neng Qigong oefeningen brengen je in verbinding met je jezelf, de natuur en met je natuurlijke staat van rust en evenwicht.

In de ochtend beoefenen we Level 1 en in de middag Level 2. Ook de 6-Directions, Curling en Rotating en de Cranes walk komen aan bod. Theorie is maximal een half uur per dag en wordt vaak tijdens de oefeningen in meditatieve staat gegeven.  Er is ruimte om te vragen, te delen en te verdiepen. We trainen in de prachtige locatie van het Chi Neng Instituut en bij mooie weer onder de bomen van het mooiste stadspark van Nederland: het Sonsbeekpark. De workshop is geschikt voor iedereen, zowel beginners als gevorderden, en telt ook mee voor de opleiding. Je ontdekt deze dagen een versie van jezelf die je nog niet kende: krachtiger, vitaler en evenwichtiger!

Telt mee als twee dagen voor de opleiding tot instructeur Level 1 en twee dagen voor de opleiding tot instructeur Level 2.

Tijden: alle dagen van 10:00 tot 16:00.