Laden Evenementen
Dit event is voorbij.
Boeken

Trainen, verdiepen en bijtanken…

Locatie is aangepast van Arnhem naar Thermen Bussloo!

De Qigong Summerschool wordt ook dit jaar weer gehouden bij Thermen Bussloo in Voorst. Deze retreat staat helemaal in het teken van trainen en genieten en het worden heerlijke dagen. Vier dagen lang 100% aandacht voor lichaam en geest om nieuwe energie op te doen en bij te tanken. Chi Neng Qigong oefeningen brengen je in verbinding met je hart en met je natuurlijke staat van rust en evenwicht. Je voelt de bron van het leven: je levensenergie!

Je traint samen met Patricia van Walstijn in een kleine groep met ruimte om te vragen, te delen en te verdiepen. We trainen indien het weer het toelaat ook buiten. Patricia neemt je mee in alle level 1 en level 2 oefeningen. De workshop is geschikt voor iedereen, zowel beginners als gevorderden, en telt ook mee voor de opleiding. Je ontdekt deze dagen een versie van jezelf die je nog niet kende: krachtiger, vitaler, gezonder en evenwichtiger!

Telt mee als vier dagen voor de opleiding level 1 en twee dagen voor de opleiding level 2.

Als je bij Thermen Bussloo wilt dineren en slapen kun je contact opnemen met events@thermenbussloo.nl. Zij hebben de volgende aanbieding voor ons samengesteld:

  • Hotelovernachting in eigen kamer, incl. ontbijt (3 nachten) + 2 gangen diner (3x) én onbeperkt toegang tot de Thermen voor € 395,-. Deze kosten zijn excl. toeristenbelasting à € 1.82 per nacht.