Laden Evenementen

Een mooie reis in eigen land

Deze mini-vakantie onder leiding van Patricia van Walstijn staat helemaal in het teken van bijtanken, trainen en genieten. Vier dagen lang 100% aandacht voor lichaam en geest om nieuwe energie op te doen. Chi Neng Qigong oefeningen brengen je in verbinding met jezelf, de natuur en met je natuurlijke staat van rust en evenwicht.

In de ochtend beoefenen we de oefeningen van Level 1 en in de middag Level 2. Ook de 6-Directions, Curling en Rotating en de Cranes walk komen aan bod. Theorie is maximaal een half uur per dag en wordt meestal tijdens de oefeningen in meditatieve staat gegeven. Er is ruimte om te vragen, te delen en te verdiepen. We trainen bij goed weer onder de bomen van het mooiste stadspark van Nederland: park Zypendaal. Daar wordt ook onze picknick gebracht door Thijs. Als het regent trainen we in de prachtige locatie van het Chi Neng Instituut op loopafstand van het park.

Deze mini-vakantie is geschikt voor iedereen, zowel beginners als gevorderden. Het zijn altijd heerlijke dagen waar de deelnemers vaak op de fiets komen omdat zij kamperen bij camping Warnsborn. Of verblijf in een B&B in een woonboot op de Rijn.

Tijden: alle dagen van 10:00 tot 16:00.

Telt mee als twee dagen voor de opleiding tot instructeur Level 1 en één dag voor de opleiding tot instructeur Level 2.