Laden Evenementen

Chi Neng Qigong, middenin het Portugese leven

We verblijven het prachtige historisch centrum in authentieke kubistische vissershuisjes met dakterras, keuken, living en een eigen slaapkamer. Alle huisjes hebben het typisch Moorse uitzicht over de daken van Olhão. Vanuit onze huisjes kunnen we alles binnen 10 minuten lopen: de trainingslocatie, mijn favoriete restaurant Chá Chá Chá om op de donderdag samen te dineren, de boulevard aan de haven, het treinstationnetje en naar de boot die ons in 15 minuten naar het eiland Armona brengt waar we op woensdag in de ochtend op het strand trainen en daarna samen lunchen.

Er is veel moois te zien en te doen in en om Olhão. Om een indruk te geven:
>De lokale marktjes en de markthallen bezoeken. Kijk hier voor een filmpje.
> Naar de geweldige natuurspa de zoutpannen van Olhão voor een zout- en modderbad.
> Met het lokale Algarve-treintje (5 min. lopen) naar stranddorpje Fuseta, Faro of Tavira.
> Met de boot (5 min. lopen) naar eiland Armona om te wandelen en naar het strand te gaan.
> Op de fiets door het natuurgebied Ria Formosa en naar de de zoutpannen bij Olhão.
> Een boottrip maken rond de eilanden voor de kust van de Ria Formosa.

Natuurlijk kan je ook gewoon chillen op je dakterras. Omdat er veel heerlijke restaurantjes zijn en je misschien wel weg wilt blijven tot laat in de avond dineren we twee keer en lunchen we drie keer samen. Klik op de links in de tekst voor meer informatie.

Wanneer 15 t/m 22 sept. 2024. We trainen van ma. t/m zat.
Waar Olhão, Algarve, Portugal.
Prijs 1295,- in huisje met eigen slaapkamer, 5 x ontbijt, 3 x lunch, 2 x diner en bootretour Armona. De prijs is excl. vliegticket. Een ticket kost rond 160 euro en een UBER naar het hotel kost 13,-. Misschien is het zelfs een optie voor je om je reis verlengen.

Tip: deze reis is zeer geschikt om niet-chinengende partners/vrienden mee te nemen want na 13:30 ben je klaar met trainen en kan je er samen op uit.

Telt mee voor zowel de Level 1 als de Level 2 opleiding als 2 dagen.