Laden Evenementen
Boeken

Na het grote succes van 2021 gaan we in 2022 weer naar mijn geliefde Olhão in de Algarve!

reizen en specialsWe staan vol in het Portugese leven én we gaan we in de training diep naar binnen. Elke dag beoefenen we Level 1 en 2 van 8:00 tot 13:30 op de binnenplaats (en in de prachtige zaal) van Associacão Republica 14.  We sluiten de training af met een uitgebreide lunch en daarna ben je vrij. Zo combineer je de intensieve training met een vakantie want er is veel moois te zien en te beleven in dit unieke stukje Algarve.

We verblijven in het prachtige historisch centrum in Hotel Cidade de Olhão, met zwembad en heerlijke bedden. Vanuit het hotel kunnen we alles binnen 10 minuten lopen: de trainingslocatie, mijn favoriete restaurant Chá Chá Chá om vier avonden samen te eten, de boulevard aan de haven, het treinstationnetje en naar de boot die ons in 15 minuten naar het eiland Armona brengt waar we op donderdag in de ochtend op het strand trainen.

Er is veel moois te zien en te doen in en om Olhão. Om een indruk te geven:

> De lokale marktjes en de markthallen bezoeken. Kijk hier voor een filmpje.
> Met het lokale Algarve-treintje (5 min. lopen) in 10 min. naar het stranddorpje Fuseta.
> Met de boot (5 min. lopen) naar Armona om te wandelen en naar het strand te gaan.
> Met het treintje naar het prachtige plaatsje Tavira (25 min.) of Faro (15 min.).
> Op de fiets door het natuurgebied Ria Formosa en naar de zoutpannen bij Olhão.
> Een boottrip maken om zeepaardjes en/of dolfijnen te zien met Captain Steve.

Natuurlijk kan je ook gewoon rusten in je hotelkamer of in het zwembad van het hotel liggen dobberen. Omdat er veel heerlijke restaurantjes zijn en je misschien wel weg wilt blijven tot laat in de avond dineren we vier keer samen en heb je daarnaast ook drie keer de mogelijkheid om je eigen plan te trekken.
De mensen in Olhão zijn heel vriendelijk en ze zullen ons weer hartelijk welkom heten.

Klik op alle oranje links in de tekst voor meer informatie.

Wanneer 18 sept. – 25 sept. 2022. De training is van maandag t/m zaterdag.
Waar Olhão, Algarve, Portugal
Prijs 1095,- met kamer delen (eigen kamer is 175,- p.p. extra), 6 x ontbijt, 6 x lunch, 4 x diner, bootretour Armona. De prijs is excl. vliegticket. Een ticket kost rond 150 euro en een UBER naar het hotel kost 13,-. Misschien is het zelfs een optie voor je om je reis verlengen.

Tip: deze reis is zeker geschikt om niet-chinengende partners of vrienden mee te nemen want na 13:30 ben je klaar met trainen en kan je er samen op uit.

Telt mee voor de Level 1 opleiding als 3 dagen en voor de Level 2 opleiding als 2 dagen.