Laden Evenementen

We gaan weer naar mijn geliefde Olhão in de Algarve!

NOG TWEE PLEKJES BESCHIKBAAR
We staan vol in het Portugese leven én we gaan we in de training diep naar binnen. Elke dag beoefenen we Level 1 en 2 van 07:45 tot 13:30 op de binnenplaats (en in de prachtige zaal) van Associacão Republica 14, waar we na aankomst ook een heerlijk welkomstdiner hebben. We sluiten de training af met een uitgebreide lunch (op de dagen dat we niet samen dineren) en daarna ben je vrij. Zo combineer je de intensieve training met een vakantie want er is veel moois te zien en te beleven in dit unieke stukje Algarve.

We verblijven het prachtige historisch centrum in authentieke kubistische vissershuisjes met dakterras, keuken, living en iedereen met een eigen slaapkamer. Alle huisjes hebben het typisch Moorse uitzicht over de daken van Olhão. Vanuit onze huisjes kunnen we alles binnen 10 minuten lopen: de trainingslocatie, mijn favoriete restaurant Chá Chá Chá om drie avonden samen te eten, de boulevard aan de haven, het treinstationnetje en naar de boot die ons in 15 minuten naar het eiland Armona brengt waar we op woensdag in de ochtend op het strand trainen en daarna samen lunchen.

Er is veel moois te zien en te doen in en om Olhão. Om een indruk te geven:

> Naar de geweldige natuurspa de zoutpannen van Olhão voor een zout- en modderbad.
> De lokale marktjes en de markthallen bezoeken. Kijk hier voor een filmpje.
> Met het lokale Algarve-treintje (5 min. lopen) in 10 min. naar stranddorpje Fuseta.
> Met de boot (5 min. lopen) naar eiland Armona om te wandelen en naar het strand te gaan.
> Met het treintje naar het prachtige plaatsje Tavira (25 min.) of Faro (15 min.).
> Op de fiets door het natuurgebied Ria Formosa en naar de de zoutpannen bij Olhão.
> Een boottrip maken naar de eilanden en om zeepaardjes te zien met Captain Steve.
> Een elektrische mountainbike trip in de natuur van het achterland met Captain Steve.

Natuurlijk kan je ook gewoon chillen op het dakterras. Omdat er veel heerlijke restaurantjes zijn en je misschien wel weg wilt blijven tot laat in de avond dineren we vier keer en lunchen we drie keer samen.

Klik op alle oranje links in de tekst voor meer informatie.

Wanneer 17 sept. – 24 sept. 2023. De training is van maandag t/m zaterdag.
Waar Olhão, Algarve, Portugal
Prijs 1270,- in gedeeld huis met eigen slaapkamer (7 nachten), 5 x ontbijt, 3 x lunch, 4 x diner, bootretour Armona. De prijs is excl. vliegticket. Een ticket kost rond 150 euro en een UBER naar het hotel kost 13,-. Misschien is het zelfs een optie voor je om je reis te verlengen.

Tip: deze reis is zeer geschikt om niet-chinengende partners/vrienden mee te nemen want na 13:30 ben je klaar met trainen en kan je er samen op uit.

Telt mee voor de Level 1 opleiding als 2 dagen en voor de Level 2 opleiding ook als 2 dagen.