Laden Evenementen

Chi Neng Qigong op het dak van een klooster op Mallorca

Tijdens deze reis kun je elke dag onder leiding van Patricia van Walstijn Chi Neng Qigong beoefenen met uitzicht op de prachtige natuur van Mallorca. Op donderdag is er een excursie naar het authentieke dorpje Pollenca, waarna we de dag lekker lui eindigen op het strand.

Het rustieke klooster ‘Santa Llucia’ bevindt zich op een heuvel direct onder de Tramontana bergen van Mallorca, met het dorpje op loopafstand onderaan de berg.
Deze bijzondere Chi Neng reis staat in het teken van training, ontspanning en tijd voor jezelf, zonder afleiding. Iedere dag begint een training op het dak, daarna een uitgebreide Lift Qi Up in de patio. Na het ontbijt zijn we aanwezig onder de eeuwenoude bomen achter het klooster. Hier beoefenen we de Body & Mind oefening. Na de lunch en een lange siësta komen we voor het klooster weer samen, waar we met uitzicht op de natuur trainen. De avonden zijn vrij.

De kamers zijn eenvoudig en comfortabel met een wastafel, een of twee bedden en voldoende moderne douches en toiletten op de gang. Iedereen heeft een eigen kamer. Er worden drie maaltijden per dag geserveerd. Lokale gerechten met verse ingrediënten; vegetarisch, kip, vis, paella, fruit, kaas en vers brood. Er is koffie, thee en wijn bij het eten. Ook kun je zelf de hele dag thee en koffie maken in de keuken. Het klooster is niet geschikt voor minder validen.

Heb je nooit eerder gehoord van Chi Neng Qigong dan ben je van harte welkom. Heb je al jaren ervaring dan ben je ook welkom. Laat je verrassen door de locatie, de rust en de ideale omstandigheden om je beoefening te verdiepen.

Wanneer 11 t/m 18 mei 2025
Waar Mancor de la Vall, Illes Balears, Spanje
Prijs 1295,- euro, incl. transfers (als je het aangeraden ticket boekt), ontbijt, lunch, diner, eigen kamer en de excursie met een bus. De prijs is exclusief vliegticket. Als je dit ticket boekt kun je met de bus mee naar het klooster en terug: info volgt half 2024

Telt mee voor zowel de Level 1 als de Level 2 opleiding als 2 dagen.