Volle maan training 17 juni 2019

/Volle maan training 17 juni 2019
Volle maan training 17 juni 20192018-06-30T10:47:24+00:00

Volle maan training op 28 juni

.

Met zoveel mogelijk Qigong-beoefenaars in het Sonsbeekpark in Arnhem op maandag 17 juni van 20:00 tot 21:00.

Dit wil je meemaken!
De kracht van Chi Neng Qigong….
De kracht van de volle maan….
De kracht van verbinding….
De kracht van intentie….
Ervaar het zelf tijdens de volle maan oefening van een uur!

Op donderdagavond 28 juni ben je van harte welkom in het Sonsbeekpark. Het Chi Neng Instituut organiseert hier de jaarlijkse Volle Maan oefening. Met zoveel mogelijk mensen gaan we buiten trainen onder leiding van Patricia van Walstijn. Zij zal ons met uitzicht op het mooiste stadspark van Nederland ontspannen door de oefening leiden.

De maan is een krachtige energiebron en op de avonden dat er een volle maan is, komen Chi Neng Qigong leraren, instructeurs en studenten over de hele wereld samen, om deze speciale ‘Volle Maan’ oefening te doen. Samen gaan we de Lift Qi Up en 3-Centres Merge oefening doen en kun je zelf ervaren hoe krachtig het is om met een grote groep te trainen.

Deze avond is gratis en toegankelijk voor iedereen, ook als je nooit eerder Chi Neng Qigong hebt beoefend. Neem zoveel mogelijk vrienden, familie en bekenden mee. Wil je ons even mailen om te melden of je erbij bent zodat wij enigszins zicht hebben op het aantal deelnemers? Dank! Stuur een email

Unieke mogelijkheid!
Je kunt deze avond vooraf laten gaan door een dag training van de Body & Mind oefening, level 2 met Patricia van Walstijn.

Trainingsdag level 2 én Volle Maan