Instructeur Level 1 & 2
In januari 2013 deed ik mee met een workshop Chi Neng Qigong in Baarn en sindsdien beoefen ik iedere dag Chi Neng Qigong. Ik werd direct gegrepen door de vloeiende bewegingen. Ik nam les bij een instructeur, oefende thuis en ging erover lezen. Inmiddels zijn we zeven jaar verder, ben ik Level 1 en 2 instructeur en geef ik met veel plezier les in beide levels. De Body & Mind oefening (Level 2) is ook weer heerlijk om te doen; ieder onderdeel van het lichaam wordt getraind en ik voel me krachtiger dan ooit.

Wat heeft het mij gebracht
Het heeft mijn lichaam en geest meer rust gegeven, ontspanning. Ik voel mij energieker, vitaler en leef bewuster, met meer plezier en meer flexibiliteit, zowel fysiek als mentaal. Ik ben beter in balans en ik geniet van het moment, van de mensen om mij heen en de natuur. Ik verdeel mijn energie veel bewuster; wat voelt goed en wat niet. En…… iedere dag leer ik nog steeds.

Lessen
Met veel plezier geef ik les aan kleine groepjes in de praktijkruimte bij mij thuis. Bij mooi weer oefenen we buiten in de tuin en genieten we van de rust en de ruimte om ons heen.
Gun jezelf een moment van rust en neem contact met mij op. Ik laat je heel graag kennismaken met Chi Neng Qigong…


Bel mij op 06 12 39 75 41 of mail qivoorjou@gmail.com