Wil je kennis maken met Chi Neng Qigong (CNQ), ik nodig je uit bij mij een introductieles te volgen tegen gereduceerd tarief. Op mijn website  https://www.praktijkgezondheidinbalans.nl  kun je meer lezen over de mogelijkheden.

Wat CNQ jou kan bieden is een betere doorstroming van de energie in je lichaam. Dit kan je een lichamelijk en geestelijk gezonder gevoel geven. Het leren gefocust doen van de speciale bewegingen, het gaan begrijpen van de theorie heeft als doel je lichamelijke en geestelijke kracht te optimaliseren. Ik ervaar het zelf beoefenen van CNQ en het leren van de oefeningen en de theorie aan anderen als een grote verrijking in mijn leven. Het is mijn ervaring dat ik door CNQ word uitgenodigd om mijn lichamelijke en geestelijke grenzen te verleggen in positieve zin. Door het dagelijks beoefenen van CNQ voel ik mij sterker, soepeler en krachtiger.

Het les geven vind ik heel plezierig om te doen. De vragen, reacties van deelnemers tijdens mijn lessen stimuleren mij om nog beter les te geven, om de lichamelijke en geestelijke verschillen van mensen nog meer te respecteren en ze daarbij te blijven uitdagen in wat voor hen passend is. Ervaringen van deelnemers over mijn lessen kun je lezen op mijn website. Ik voel dankbaarheid naar de grondlegger dr Pang Ming, die de oefeningen en theorie heeft ontwikkeld, en naar Li Hongshi, die frequent uit China komt om in Europa aan CNQ verdere verdieping te geven. Eenzelfde dankbaarheid voel ik voor Patricia die het voor vele mensen hier in Nederland mogelijk heeft gemaakt om CNQ te leren kennen en te beoefenen.


06 24 35  31 38 |  info@praktijkgezondheidinbalans.nl | www.praktijkgezondheidinbalans.nl