In 2016 werd mijn leven opgeschud door een tumor in mijn hersenen. Er volgende een periode van angst, verdriet maar ook een diep weten dat ik deze weg met liefde wilde bewandelen. In die overgave kwam Chi Neng Qigong op mijn pad. De liefdevolle bewegingen en de diepere betekenis van deze bewegingen raakte mij direct. Vanaf dag 1 wist ik dat Chi Neng Qigong mij zou helpen om weer ‘heel’ te worden. En eigenlijk wist ik ook direct dat ik andere mensen zou gaan helpen om weer heel te worden, om weer thuis te komen in hun eigen lichaam en geest.

Na 2 jaar aan mijn eigen herstel te werken was ik klaar voor de opleiding tot instructeur. In 2019 heb ik dankbaar mijn diploma voor Instructeur Level 1 in ontvangst genomen en nu ben ik bezig met Instructeur Level 2.

Chi Neng Qigong heeft mijn leven op alle niveaus beïnvloed. Ik voel me als herboren, gezonder dan ooit tevoren en vol vertrouwen bewandel ik mijn levenspad. Interessante uitdagingen stap ik met een kalme en heldere geest tegemoet. Angst heeft plaats gemaakt voor liefde, onrust heeft plaatsgemaakt voor rust en in plaats van tegen de stroom in zwemmen, kabbel ik nu rustig mee in de oneindige oceaan van het Universum.


 Met ontzettend veel plezier geef ik les op het groenste plekje van Haren, De Biotoop. Wil je graag meer weten? Neem dan een kijkje op mijn website, www.fafanyfay.nl