De VERDIEPING van Chi Neng Qigong

Voor iedereen die al wat langer door Chi Neng Qigong gegrepen is

Tijdens de eerste dag zullen een korte herhaling van de Hunyuan Entirety (totaliteit) theorie en de principes van Chi Neng Qigong aan bod komen en kunnen vragen gesteld worden over de theorie. Ook gaan we dieper in op de vijf pijlers waarop Chi Neng Qigong is gebouwd; het Confusianisme, Boeddhisme, Daoisme, TCM en Martial arts. De dag wordt interactief en de diegaande theorie van Dr. Pang Ming zal vooral in meditatie ervaren worden. Er zijn opdrachten, vragen en antwoorden en diepe trainingsessies waarin je de kern van Chi Neng Qigong zult ervaren: het qi-veld, jouw qi-veld en hoe dit principe van invloed is op wat je zelf manifesteert in je leven.

Tijdens de tweede dag besteden we tijd aan intervisie, aan wat je als instructeur tegenkomt bij het lesgeven en hoe je op elk moment kunt leven vanuit de principes van Chi Neng Qigong. Healing komt aan bod en ook jouw rol als coach daarin. Je mag een zeer diepgaande workshop verwachten waarin uiteindelijk alles draait om jou en de invloed van Chi Neng Qigong op jouw eigen groeiproces.

Je neemt pas aan deze tweedaagse workshop deel nadat je al enige tijd Chi Neng Qigong beoefent. Deze tweedaagse workshop 'De Verdieping van Chi Neng Qigong' wordt gegeven door Patricia van Walstijn en is ook onderdeel van de opleiding tot Level 2 instructeur.

Telt mee als twee dagen voor de level 2 opleiding en als update voor instructeurs voor 4 punten.

Prijs 285 euro. De prijs is inclusief lunch, koffie en thee.
Waar Banyan Centre, in Hotel Thermen Bussloo, Voorst. Na de workshop kun je gratis gebruikmaken van alle wellnessfaciltiteiten van Thermen Bussloo!
Tijd De workshop is beide dagen van 10.00 tot 17.00 uur.

Kijk om je in te schrijven in de agenda bij de gekozen datum.

Contact

Wij zijn maandag en donderdag 09:00 - 13:00 uur telefonisch te bereiken op 06 - 432 78 112. Of mail naar nederland@chineng.eu