De Beleving van Chi Neng Qigong

 beleving nw

Vrolijk en speels maak je contact met de diepe wijsheid van Chi Neng Qigong

Deze workshop is interactief, inspirerend en speels. Wat je in je dagelijks leven tegenkomt wordt aangeraakt: hoe sta je in het leven, wat zijn je geloofsovertuigingen, hoe zet je jezelf neer en hoe communiceer je? Er wordt je een andere manier van kijken aangereikt die ervoor zorgt de boel eens fink opgeschud word. Vooral het non-verbale stuk waar je je meestal niet van bewust bent komt aan bod. Het is alsof het licht aangaat waardoor je gaat zien wat je doet en wat je daardoor creeert. De concepten en uitgangspunten van Chi Neng Qigong lopen als een rode draad door alle onderdelen van de workshop. Ervaren, ontdekken, uitproberen, aanpassen en integreren zijn de sleutelwoorden en op speelse wijze nodigen wij je uit om opnieuw te kijken naar jezelf, de oefeningen en de ander. Het wordt je gemakkelijk gemaakt zelf weer te leren als een kind: onbevangen, nieuwsgierig en vol verwondering!

De tweedaagse workshop 'De Beleving van Chi Neng Qigong' wordt gegeven door Patricia van Walstijn en Saskia Vermeesch en is ook onderdeel van de basisopleiding.

Telt mee als update voor instructeurs voor 4 punten.

Voor wie Je kunt deelnemen nadat je een eendaagse workshop voor beginners hebt gevolgd of vijf lessen bij een instructeur.
Prijs 275 euro. De prijs is inclusief training, gebruik van de wellness, lunch, koffie en thee.
Waar Banyan centre in Thermen Bussloo, Voorst.
Tijd De workshop begint beide dagen om 10.00 en eindigt om 17.00 uur.

Kijk hier voor overnachtingsmogelijkheden in en om het Banyan centre.

Kijk om je in te schrijven in de agenda bij de gekozen datum.

Contact

Wij zijn maandag en donderdag 09:00 - 13:00 uur telefonisch te bereiken op 06 - 432 78 112. Of mail naar nederland@chineng.eu