Basisworkshop, level 1

Tweedaagse workshop, de basis van Chi Neng Qigong

Onze tweedaagse basisworkshops zijn onderdeel van de basisopleiding maar kunnen door iedereen gevolgd worden die een eendaagse voor beginners heeft gedaan of een aantal lessen bij een instructeur. Tijdens de workshop krijg je veel persoonlijke aandacht, zodat je de bewegingen kunt verfijnen en aanscherpen en je de basis van Chi Neng Qigong diep gaat ervaren. Het accent ligt tijdens deze workshops op de training van de Lift Qi Up, 3-Centres Merge en de Wall Squats. Je krijgt ook andere oefeningen zoals de 'Sway La Qi', waarbij je de essentie van Chi Neng Qigong gaat voelen en de 'Crane's Walk' voor innerlijke en fysieke balans. 

Je merkt direct dat je je vitaler gaat voelen en je zult verrast zijn wanneer je je volledige potentieel gaat ontdekken op fysiek, mentaal en spiritueel niveau. Je wordt dit weekend begeleid door een van de inspirerende docenten van het Chi Neng Instituut.

Telt mee als update voor instructeurs voor 4 punten.

Voor wie Iedereen die een 'Eendaagse voor beginners' heeft gevolgd of lessen bij een instructeur.
Kosten 285 euro, inclusief lunch, koffie en thee en gebruik van de wellness na afloop van beide dagen.
Waar Banyan Centre in Thermen Bussloo, Voorst.
Tijd De workshop begint beide dagen om 10:00 en eindigt om 17:00 uur.

Schrijf je in via de agenda bij de datum die je kiest.

Contact

Wij zijn maandag en donderdag 09:00 - 13:00 uur telefonisch te bereiken op 06 - 432 78 112. Of mail naar nederland@chineng.eu