Chi Neng Instituut

patricia courtyardPatricia van Walstijn startte in 1998 met Chi Neng Qigong in Nederland. Zij richtte het Chi Neng Institute op en inmiddels zijn er instituten in Nederland, België, Duitsland en Zweden. Alleen al in Nederland zijn meer dan 170 instructeurs opgeleid. De bewegingsleer wordt onderwezen op (sport)scholen, bij bedrijven en in eigen praktijk.

In 1997 volgde Patricia van Walstijn haar eerste workshop in de Verenigde Staten. In mei 1998 reisde zij naar China waar zij trainde in het Zhineng opleidingscentrum in Beidahe en in het Huaxia Healing Centre. Diep onder de indruk van Dr. Pang Ming en Zhineng Qigong vervolgde zij haar lessen in de Verenigde Staten en in China. Sinds februari 2011 is Patricia benoemd tot 'Advisor for the Federation of Malaysian Zhineng Qigong Societies'. Zij is auteur van drie boeken over Chi Neng Qigong, ze ondersteunde het Grieks Olympisch atletiekteam in Sydney en gaf onder meer les in de vrouwengevangenis van Curaçao. Patricia geeft de opleiding, workshops, lezingen en bedrijfstrainingen in binnen- en buitenland.

Chi Neng Qigong in Europa
In China trainden mensen dertien uur per dag en werd weinig uitgelegd. Wij kiezen ervoor de deelnemer te begeleiden op het pad van ontwikkeling en handvatten aan te reiken om de beleving van de oefeningen te verdiepen. Dit doen wij o.a. door de unieke theorie van dr. Pang Ming uitgebreid te behandelen en in de praktijk te brengen. Om zo dicht mogelijk bij de bron te blijven nodigen wij jaarlijks Teacher Li Hongshi uit.

Contact

Wij zijn maandag en donderdag 09:00 - 13:00 uur telefonisch te bereiken op 06 - 432 78 112. Of mail naar nederland@chineng.eu