chinengzwartheader nw17a

 

Algemene voorwaarden

Artikel 1 - Inschrijving
1.1 U schrijft u in voor een workshop, opleidingsworkshop en/of reisworkshop door een e-mail of via internet. Of u schrijft iemand anders in als deelnemer door een e-mail of via internet. Direct bij de inschrijving kunt u de gekozen activiteit betalen.

1.2 U ontvangt van het Chi Neng Instituut via een e-mail een bevestiging van de inschrijving en betaling voor de gekozen activiteit. Door de verzending van deze e-mail komt de overeenkomst voor deelname tot stand.

1.3 De inschrijving geschiedt in volgorde van binnenkomst.

Artikel 2 - Betalingsvoorwaarden
2.1 De factuur en de informatie voor de workshop, opleidingsworkshops en/of reisworkshop ontvangt direct na de betaling van de inschrijving. Bij opgave via email betaalt u de activiteit voor of op de vervaldatum die op de factuur staat.

Artikel 3 - Annulering of wijziging door deelnemer
3.1 De deelnemer kan de inschrijving annuleren of wijzigen onder de volgende voorwaarden:
a. Uw annulering of wijziging van een inschrijving moet u schriftelijk per e-mail indienen.
b. Bij annulering of wijziging tot zeven dagen voor de workshop en/of opleidingsworkshop bent u € 25,00 (incl. 21% BTW) administratiekosten verschuldigd (Niet van toepassing op een reisworkshop. Zie artikel 3.1 e-f-g).
c. Bij annulering of wijziging tussen zeven dagen en 24 uur voor de workshop en/of opleidingsworkshop bent u 50% van de deelnamekosten verschuldigd (Niet van toepassing op een reisworkshop. Zie artikel 3.1 e-f-g).
d. Bij annulering of wijziging binnen 24 uur voor de workshop en/of opleidingsworkshop bent u de volledige deelnamekosten verschuldigd (Niet van toepassing op een reisworkshop. Zie artikel 3.1 e-f-g).
e. Bij annulering tot 30 dagen voor vertrek van een reisworkshop bent u de aanbetaling verschuldigd.
f. Bij annulering van 29 tot 10 dagen voor vertrek van een reisworkshop bent u 50% van de deelnamekosten verschuldigd.
g. Bij annulering minder dan tien dagen voor vertrek van een reisworkshop bent u de volledige deelnamekosten verschuldigd.

3.2 Van artikel 3.1 kan worden afgeweken in geval van calamiteiten, te beoordelen door Chi Neng Institute Nederland.

3.3 Als u bent verhinderd, mag u 24 uur voor aanvang van de workshop een vervanger naar de workshop sturen. U geeft de naam van de afgevaardigde 24 uur voor aanvang van de workshop schriftelijk per e-mail door aan het Chi Neng Institute (Niet van toepassing op artikel 3.1 e-f-g).

3.4 Als u bent verhinderd en u heeft zich niet afgemeld of geen vervanger gestuurd, bent u de volledige deelnamekosten verschuldigd (Niet van toepassing op artikel 3.1 e-f-g).

Artikel 4 - Annulering door Chi Neng Institute Nederland
4.1 Het Chi Neng Institute heeft het recht een workshop, opleidingsworkshop en/of reisworkshop te annuleren tot zeven werkdagen voor aanvang van de betreffende workshop en/of opleidingsworkshop. De deelnemers ontvangen hiervan zeven werkdagen voor aanvang van de workshop bericht. Indien mogelijk wordt een passend alternatief aangeboden. Als de deelnemer hiervan gebruikmaakt, wordt het bedrag voor deelname niet terugbetaald. In andere gevallen wordt het bedrag terugbetaald.

Artikel 5 - Algemeen
5.1 De workshop, opleidingsworkshop en/of reisworkshop worden gegeven door het Chi Neng Institute of vertegenwoordigers van het Chi Neng Institute.

Artikel 6 - Aansprakelijkheid
6.1 Chi Neng Institute Nederland en vertegenwoordigers van het Chi Neng® Institute zijn volledig uitgesloten van alle aansprakelijkheid voor verlies of diefstal van goederen en/of persoonlijk letsel voor, tijdens of na deelname aan een workshop, opleidingsworkshop en/of reisworkshop.

6.2 Elke vorm van aansprakelijkheid is beperkt tot het factuurbedrag.

Artikel 7 - Toepasselijk recht
7.1 Op alle overeenkomsten is uitsluitend het Nederlands recht van toepassing.

Artikel 8 - Wijzigingen
8.1 Alle vermelde prijzen zijn onder voorbehoud van fouten en wijzigingen.

8.2 Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing met ingang van 1 januari 2015. Ze gelden totdat wijziging van de algemene voorwaarden schriftelijk door het Chi Neng Institute worden aangegeven.

Aan de slag

4 nov. 'Trainingsdag level 1' met Patricia van Walstijn
Samen trainen in stilte en het fundament van Chi Neng Qigong ervaren binnen het thema voor deze dag: 'The more you can go in, the more you can go out'. Patricia neemt je zodanig mee in de beoefening dat je de waarde van samen in stilte trainen diep gaat ervaren. De stilte nodigt je uit om diep naar binnen te gaan om van daaruit je beoefening te verdiepen. Meer info

10 nov. eendaagse workshop 'Voor beginners' met Patricia van Walstijn
Een heerlijke dag in Amstelveen waarin je de 3 basisoefeningen van Chi Neng Qigong gaat beoefenen. Ook de historie en theorie komen aan bod. Je krijgt instructies om thuis te oefenen en te ontdekken wat Chi Neng Qigong kan betekenen voor je energie, innerlijke rust en gezondheid. Meer info

11 en 12 nov. tweedaagse 'Vervolgworkshop level 2' met Harry Meesters
Je wordt deze twee dagen intensief begeleid in het ervaren en verfijnen van de Body & Mind oefening. Docent Harry besteedt aandacht aan de kleinste details en er wordt samen geoefend. Er is veel interactie met collega deelnemers waardoor je constant een klankbord hebt om elkaar tot het volgende niveau te tillen. Meer info

onlinecursusYogaPatricia

Mallorca - 27 mei t/m 3 juni 2018

mallorcahome

Genieten van de zon, de natuur, heerlijk eten, rust in je hoofd en... Chi Neng Qigong beoefenen met uitzicht op de prachtige natuur van Mallorca. Op donderdag is er een excursie naar een authentiek dorpje waarbij we de dag lekker lui eindigen op het strand. Het rustieke klooster 'Santa Llucia' bevindt zich op een heuvel direct onder de Tramontana bergen van Mallorca. Het dorpje is op loopafstand van het klooster Lees verder..

Contact

Wij zijn maandag en donderdag 09:00 - 13:00 uur telefonisch te bereiken op 06 - 432 78 112. Of mail naar nederland@chineng.eu