Level 1 met Patricia en Teacher Li

Home/Level 1 module/Level 1 met Patricia en Teacher Li
Laden Evenementen
Boeken

In elke cel van je lichaam voelen wat de Level 1 oefeningen teweegbrengen 

Deze vier dagen met Patricia van Walstijn en Teacher Li Hongshi die online vanuit China twee ochtenden lesgeeft zullen een onvergetelijke ervaring worden.

De Lift Qi Up & Pour Qi Down wordt op ongeëvenaarde wijze doorgenomen en gevoeld tot in de kleinste details. Patricia leidt de groep in een diepe qigongstaat diep naar binnen. De 3-CM wordt op dezelfde manier elke dag beoefend waardoor voelt dat je sterker wordt. De theoretische blokken worden tussen de oefeningen door en vaak in meditatie gegeven waarbij je de inzichten gelijk in de training kunt integreren.

Het is bijzonder hoe alles loopt in deze tijd van corona. Nog nooit eerder in mijn leven bewoog ik zó makkelijk mee met wat er is. De beslissing om deze workshop gedeeltelijk over te nemen van Teacher Li voelt dan ook als een heel natuurlijke beweging. Ik heb er heel veel zin in en ik kijk ernaar uit om samen in volledige verbinding heel diep te gaan voelen en beleven wat de Level 1 oefeningen kunnen brengen in je dagelijks leven. Je bent van harte welkom!
Hartelijke qigroet,

Patricia

Telt mee voor de opleiding tot instructeur Level 1.

Datum: 31 okt. t/m 3 nov. 2020
Tijden: Eerste drie dagen 10.00 – 17.00 (lunch 12:45 – 14:00). Laatste dag 9:30 – 16:00.
Kosten: 625 euro incl. koffie/thee/lunch of 525 euro ONLINE