Basisworkshop Level 1 – 2 dgn.

Home/2-daagse workshops/Basisworkshop Level 1 – 2 dgn.
Laden Workshops
Boeken

Tweedaagse workshop, de basis van Chi Neng Qigong

Onze tweedaagse basisworkshops zijn onderdeel van de basisopleiding maar kunnen door iedereen gevolgd worden die een eendaagse voor beginners heeft gedaan of een aantal lessen bij een instructeur. Je krijgt veel persoonlijke aandacht, zodat je de bewegingen kunt verfijnen en aanscherpen en je de basis van Chi Neng Qigong diep gaat ervaren. Het accent ligt tijdens deze workshops op de training van de Lift Qi Up, 3-Centres Merge en de Wall Squats. Je krijgt ook andere oefeningen zoals de ‘Sway La Qi’, waarbij je de essentie van Chi Neng Qigong gaat voelen en de ‘Crane’s Walk’ voor innerlijke en fysieke balans.

Je merkt direct dat je je vitaler gaat voelen en je zult verrast zijn wanneer je je volledige potentieel gaat ontdekken op fysiek, mentaal en spiritueel niveau. Je wordt dit weekend begeleid door één van de betrokken, inspirerende docenten van het Chi Neng Instituut.

Je hebt een ‘Introductiedag’ gevolgd of lessen bij een van onze gecertificeerde instructeurs voordat je aan deze workshop deelneemt. Details over tijden, route en plaats ontvang je enkele dagen voorafgaand aan de training per email.

Voor wie Iedereen die een ‘Introductiedag’ heeft gevolgd of lessen bij een instructeur.
Tijd Beide dagen van 10:00 tot 17:00.
Kosten 285 euro, inclusief lunch, koffie en thee.

Telt mee voor de opleiding tot instructeur level 1.