Special ‘Loskomen van ziekte’

Home/1-daagse workshops, Specialisatie workshops/Special ‘Loskomen van ziekte’
Laden Evenementen
Boeken

Wanneer je als beoefenaar geconfronteerd wordt met ziekte start er een zoektocht waarin je veel beslissingen mag nemen. Welke weg ga je bewandelen, wat kun je zelf doen aan genezing en herstel? Als je als instructeur deelnemers met gezondheidsuitdagingen krijgt is de eerste vraag die je jezelf kunt stellen: wat wil ík hiermee? Het is heel goed mogelijk dat je een lijstje aanlegt met instructeurs die hierin gespecialiseerd zijn en waarnaar je kunt doorverwijzen. Maar misschien wil je jezelf verdiepen in wat je met Chi Neng Qigong kunt doen bij ziekte.

Arianne neemt je mee in deze inspirerende workshop. Hoe ga je om met het qiveld van zorgen en angst? Van familie en artsen die misschien een andere kijk hebben op het ziekteproces. De invloed van het veld van informatie op je fysieke lichaam en je qi-lichaam. Hoe ondersteun je je lichaam en geest in je eigen genezingsproces? Of als iemand bij jou komt met klachten, hoe kan jij de ander dan ondersteunen in dit proces?

We gaan het ook hebben over healing. Steeds vaker wordt deze term gebruikt, die verwarring kan geven en soms zelfs valse hoop. Want wat is healing? En waar begin je mee gedurende een ziekteproces? Begin je dan met een Lift Qi Up? Of zet je een andere oefening in? En welke oefening dan?

Een dag vol theorie en praktijk, met voorbeelden en ruimte voor vragen. Een dag om je te sterken op het pad van Chi Neng Qigong, ook -of juist- in relatie tot loskomen van ziekte.

Prijs 110 euro, inclusief lunch, koffie en thee.
Tijd 10:00 tot 16:00

Deze workshop is toegankelijk voor iedereen die al bekend is met Chi Neng Qigong.