Laden Evenementen
Boeken

Wanneer je als instructeur geconfronteerd wordt met mensen die te maken hebben met ziekte is de eerste vraag die je jezelf kunt stellen: wat wil ík hiermee? Het is heel goed mogelijk dat je een lijstje aanlegt van collega-instructeurs die hierin gespecialiseerd zijn en waarnaar je kunt doorverwijzen. Maar misschien wil je jezelf verdiepen in wat je met Chi Neng Qigong kunt doen bij ziekte.

Hoe ga je om met het qi-veld van zorgen en angst. Van familie en artsen die misschien een andere kijk hebben op het ziekteproces. De invloed van het veld van informatie op je fysieke lichaam en je qi-lichaam. Hoe begeleid je iemand die bij jou komt met klachten en hoe kan jij als Chi Neng instructeur de deelnemer ondersteunen in dit proces?

We gaan het ook hebben over healing. Steeds vaker wordt deze term gebruikt, die verwarring kan geven en soms zelfs valse hoop. Want wat is healing? En waar begin je met iemand die bij je komt met een hulpvraag gedurende een ziekteproces? Begin je dan met een Lift Qi Up? Of zet je een andere oefening in? En welke oefening dan?

Een dag vol theorie en praktijk, met voorbeelden en ruimte voor vragen. Een dag om je te sterken op het pad van Chi Neng Qigong, ook -of juist- in relatie tot loskomen van ziekte.

Voor wie Instructeurs (in opleiding).
Prijs 110 euro, inclusief lunch, koffie en thee.
Tijd 10:00 tot 17:00

Deze workshop is een specialisatie voor instructeurs die je bij je naam op de website kunt vermelden.