Laden Evenementen

Tussen de bergen rond kasteel Val Sinestra beoefenen we Qigong in de stilte.

Buiten sneeuwt het, de bergen om ons heen zijn wit. Je ervaart een andere stilte, een andere rust in en rond Hotel Val Sinestra; het Qiveld op deze plaats is magisch, zuiver en stil. Ideaal voor Chi Neng training en healing onder begeleiding van docent Arianne de Zwart. Binnen trainen we in de prachtige serre met uitzicht op de witte bergen.

De kamers zijn eenvoudig en comfortabel met een of twee bedden. De – moderne – douches en toiletten bevinden zich op de gang. Sommige kamers hebben een eigen toilet; diegenen die als eerste boeken ontvangen automatisch deze kamers. Er is ontbijt, een lunchpakket en een vegetarisch diner. Eenvoudige gerechten met verse ingrediënten. Je kan altijd zelf thee maken in de keuken en er is ook een barretje waar je na 16:00 wijn of bier kan bestellen. Op de tijden dat er niet getraind wordt kun je langlaufen, wandelen en skiën. Ski-materiaal is aanwezig en de bus kan je naar een winkeltje brengen voor langlauf-materiaal. In deze tijd van het jaar is het koud, zonnig en ligt er sneeuw. Neem dus warme kleding, muts, zonnebril en warme stevige schoenen mee.

Hotel Val Sinestra ligt in een stil dal vlakbij het dorpje Sent in Zwitserland. Behalve de eigen bus komen er geen auto’s en is het er dus totaal stil. We vertrekken met elkaar op 4 februari vroeg in de ochtend vanaf C.S. Arnhem met een bus. ‘s Avonds rond 22:30 komen we aan. Op 10 februari vertrekken we in de ochtend met de bus weer naar huis.

Heb je nooit eerder gehoord van Chi Neng Qigong dan ben je van harte welkom. Heb je al jaren ervaring dan ben je ook welkom. Laat je verrassen door het sterke Qiveld in deze omgeving. Het hotel, het seizoen, de rust en de bergen vormen samen ideale omstandigheden om stil te worden, naar binnen te kunnen keren, te luisteren naar je hart en te voelen met je lichaam. Ga je mee?

Wanneer 4 t/m 10 februari 2024
Waar Val Sinestra, Sent, Zwitserland
Prijs Je betaalt 625 euro aan het CNI voor je training.
Je boekt zelf bij Hotel Val Sinestra de bus, en het verblijf voor 6 nachten én de maaltijden. Op basis van een tweepersoonskamer is dit ongeveer 750 euro incl. bus en maaltijden. Als je een eenpersoonskamer wilt is het totaal ongeveer 810 euro. Omdat er geld overgeboekt wordt naar Zwitserland komen er van de bank transactiekosten bij, tenzij je ter plekke contant gaat betalen. Geef bij de reservering aan dat je bij de Qigong groep hoort.