Online Trainingsdag Level 1

Home/1-daagse workshops, Level 1 workshops/Online Trainingsdag Level 1
Laden Evenementen
Dit evenement is voorbij.
Boeken

Lift Qi Up, 3-Centres Merge en Wall Squats

Tijdens de Online Trainingsdag Level 1 log je in vanuit je eigen ruimte en doe je mee met de training. De details van de Level 1 oefeningen worden helder uitgelegd en voorgedaan, waarna je meegenomen wordt in een lange training.

De ervaring van de deelnemers aan online trainingen zijn ver boven verwachting. Met hoge kwaliteit geluid en beeld vanuit onze eigen locatie hebben de deelnemers het gevoel privéles te krijgen.

Tijdens de Trainingsdag Level 1 praten we weinig en wordt er vooral getraind en ervaren waardoor je op een dieper niveau kennismaakt met het fundament van Chi Neng Qigong. Samen de Level 1 oefeningen trainen in een kleine groep staat centraal. Het qi-veld dat door de training ontstaat is krachtig en zorgt ervoor dat je voorzichtig je grenzen kunt verleggen. Dat is de toegevoegde waarde van samen trainen onder begeleiding van een bevlogen docent.

Je wordt uitgenodigd om diep naar binnen te gaan en van daaruit je beoefening te verfijnen en te verdiepen en je zult geïnspireerd worden om thuis zelf verder te trainen.

Voor wie: iedereen die bekend is met Chi Neng Qigong
Tijd van 10:00 tot 16:00

Deze dag telt mee voor de opleiding tot Level 1 instructeur