Online Opleiding Level 3 – BLOK 1

Home/2-daagse workshops, Level 3 workshops/Online Opleiding Level 3 – BLOK 1
Laden Evenementen
Dit evenement is voorbij.
Boeken

Samen vanuit je eigen ruimte de Level 3 oefeningen trainen

Tijdens de Online Opleidingsdag Level 3 – BLOK 1 log je in vanuit je eigen ruimte en doe je mee met deze  training. Er is ruimte om vragen te stellen en docent Arianne kan ook meekijken naar jouw uitvoering van de vorm. Het qi-veld dat door de training ontstaat is krachtig en zorgt ervoor dat je voorzichtig je grenzen kunt verleggen.

We gaan de Level 3-vorm in al zijn diepgang ervaren. We worden stil, waardoor we heel bewust de qi gaan voelen tot diep in onszelf. We observeren en activeren het openen van de energiepunten; Lao Gong, Bahui, Yongquan en Mingmen, Duqi en de diverse belangrijke qi punten aan de achter-, zij- en voorkant van het lichaam. Samen bewegen we sierlijk en soepel als een kraanvogel; slapend, starend, vliegend, lopend en etend…

In Blok 1 worden de Zang organen Hart en Nieren uitgebreid behandeld.
In Blok 2 wordt het Zang orgaan Milt uitgebreid behandeld.
In Blok 3 worden de Zang organen Lever en Longen uitgebreid behandeld.
In Blok 4 wordt er dieper ingegaan op het belang en de samenwerking van alle onderdelen.

Wat Level 3 anders maakt van de andere twee niveaus die we tot nu toe beoefend hebben, is de combinatie van de beweging, de handmudra’s, de klanken en het oproepen van de emotie die bij ieder orgaan hoort. De combinatie van deze aspecten stimuleert de open-close beweging in de organen. Hierdoor worden niet alleen je fysieke organen sterker, maar ervaar je vooral ook het stabieler worden van je ‘emotionele lichaam’. Er is ook aandacht voor je ‘eigen proces’ tijdens deze opleiding waarbij tenslotte de emoties diep in jezelf worden aangeraakt.

Als je de volledige Level 3 opleiding gaat volgen dien je BLOK 1, 2, 3 én 4 te volgen, maar dat hoeft niet op volgorde. Kijk hier voor de exameneisen.

Voor wie iedereen die een Introductiedag Level 3 heeft gedaan.
Tijd beide dagen van 10:00 tot 16:00
Hoe na inschrijving ontvang je inlog gegevens zodat je mee kan doen op de aangegeven tijd.

Deze dagen tellen mee voor de opleiding tot Level 3 instructeur