Mallorca – op het dak van een klooster

Home/Reizen en specials/Mallorca – op het dak van een klooster
Laden Evenementen
Boeken

Genieten van de zon, de natuur, heerlijk eten, rust in je hoofd en zelf actief bezig zijn met je vitaliteit. Tijdens deze reis kun je elke dag Chi Neng Qigong beoefenen met uitzicht op de prachtige natuur van Mallorca. Je wordt in je training begeleid door Patricia van Walstijn. Op donderdag is er een excursie naar het authentieke dorpje Pollenca, waarna we de dag lekker lui eindigen op het strand.

Het rustieke klooster ‘Santa Llucia’ bevindt zich op een heuvel direct onder de Tramontana bergen van Mallorca. Je traint met prachtig uitzicht over het landschap rond Mancor de la Vall. We beginnen de dag met de Warming up en Wall squats  op het dak van het klooster. Na het ontbijt trainen we de Lift Qi Up in de patio, en vervolgens de Body & Mind oefening onder de bomen. Na een heerlijke lunch en een lange siësta doen we voor het klooster de rustige meditatieve oefeningen met uitzicht op de natuur van Mallorca. De avonden zijn vrij.

Het dorpje is op loopafstand. De kamers zijn eenvoudig en comfortabel met een wastafel, een of twee bedden en voldoende moderne douches en toiletten op de gang. Iedereen heeft een eigen kamer. Er worden drie maaltijden per dag geserveerd. Lokale gerechten met verse ingrediënten; vegetarisch, kip, vis, paella, fruit, kaas en vers brood. Er is koffie, thee en wijn bij het eten. Ook kun je zelf de hele dag thee en koffie maken in de keuken.

Heb je nooit eerder gehoord van Chi Neng Qigong dan ben je van harte welkom. Heb je al jaren ervaring laat je hier dan verrassen door de groepsenergie, de rust en de ideale omstandigheden om je beoefening te verdiepen. Het klooster is niet geschikt voor minder validen.

Wanneer 6 sept. – 13 sept. 2020 (1.095,- euro)
Waar Mancor de la Vall, Illes Balears, Spanje
Prijs Inclusief transfer van en naar het klooster indien je het door ons aangeraden ticket boekt, accommodatie met ontbijt, lunch en diner en met eigen kamer. Een excursie met een bus op de donderdag. Exclusief vliegticket.

Als je onderstaand ticket boekt kun je met de bus mee van en naar het klooster. Wacht niet te lang met het boeken van je ticket, want de prijs gaat vaak langzaam omhoog.
heen – Transavia vlucht 6191 Rotterdam 13:00 – Palma 15:15

terug – Transavia vlucht 6192 Palma 09:55 –  Rotterdam 12:15

Telt mee voor de Level 1 opleiding als 3 dagen en voor de Level 2 opleiding als 2 dagen.