Laden Evenementen
Boeken

Sinds 2001 gaan we we elk jaar naar Mallorca om te trainen, tot rust te komen en van de stilte te genieten.

Tijdens deze reis kun je elke dag Chi Neng Qigong beoefenen met uitzicht op de prachtige natuur van Mallorca. Je wordt in je training begeleid door Patricia van Walstijn. Op donderdag is er een excursie naar het authentieke dorpje Pollenca, waarna we de dag lekker lui eindigen op het strand.

Het rustieke klooster ‘Santa Llucia’ bevindt zich op een heuvel direct onder de Tramontana bergen van Mallorca. Het dorpje is op loopafstand onderaan de berg. We beginnen de dag met de Warming up en Wall squats  op het dak van het klooster. Na het ontbijt trainen we de Lift Qi Up in de patio, en vervolgens de Body & Mind oefening onder de bomen. Na een heerlijke lunch en een lange siësta doen we voor het klooster de rustige meditatieve oefeningen met uitzicht op de natuur van Mallorca. De avonden zijn vrij. Deze reis staat in het teken van trainen, rust, ontspanning en stilte.

De kamers zijn eenvoudig en comfortabel met een wastafel, een of twee bedden en voldoende moderne douches en toiletten op de gang. Iedereen heeft een eigen kamer. Er worden drie maaltijden per dag geserveerd. Lokale gerechten met verse ingrediënten; vegetarisch, kip, vis, paella, fruit, kaas en vers brood. Er is koffie, thee en wijn bij het eten. Ook kun je zelf de hele dag thee en koffie maken in de keuken.

Heb je nooit eerder gehoord van Chi Neng Qigong dan ben je van harte welkom. Heb je al jaren ervaring dan ben je ook welkom. Laat je verrassen door de groepsenergie, de rust en de ideale omstandigheden om je beoefening te verdiepen.
Het klooster is niet geschikt voor minder validen.

Wanneer 14 t/m 21 mei 2022 (1.095,- euro)
Waar Mancor de la Vall, Illes Balears, Spanje
Prijs Incl. transfer van en naar het klooster indien je het door ons aangeraden ticket boekt, ontbijt, lunch, diner en eigen kamer. De excursie met een bus op donderdag.

De prijs is exclusief vliegticket. Als je een van de onderstaande tickets boekt kun je met de bus mee naar het klooster:
vanaf Eindhoven: 14 mei – Ryan Air FR3532 -13:20 – 15:35  en 21 mei – Ryan Air FR3531 – 10:30 – 12:55 (heen en terug met de bus mee naar het klooster)
OF
vanaf Rotterdam: 14 mei – Transavia HV6191 -12:50 – 15:05 en 21 mei – Transavia HV6192 – 15:50 – 18:10 (alleen heen met de bus mee naar het klooster)

Telt mee voor de Level 1 opleiding als 3 dagen en voor de Level 2 opleiding als 2 dagen.

Log in voor de infomeeting over deze reis op 5 april om 20:00 via Zoom:
https://us02web.zoom.us/j/84621121789