Laden Evenementen
Evenementenreeks Evenementenreeks: Introductiedag Level 3

Introductiedag Level 3 – Wu Yuan Zhang, The Five Elements Unified Form

In deze introductiedag ligt het accent op de training van de hele vorm. We worden stil en we gaan op reis naar binnen. We activeren de energiepunten; Lao Gong, Bahui, Yongquan, Mingmen, Duqi en diverse qi punten aan de achter-, zij- en voorkant van het lichaam. Samen bewegen we sierlijk en soepel als een kraanvogel; slapend, starend, vliegend, lopend en etend…

En dan hebben we het alleen nog maar over de fysieke vorm. Want wat Level 3 anders maakt van de andere oefeningen, is de combinatie van de beweging, de handmudra’s, de klanken en het oproepen van de emotie die bij ieder orgaan hoort. De combinatie van deze aspecten stimuleert de open-close beweging in de organen. Hierdoor worden niet alleen je fysieke organen sterker, maar ervaar je vooral ook het stabieler worden van je ‘emotionele lichaam’.

Omdat dit een introductiedag is mag iedereen meedoen. Ook als je de opleiding niet doet of als je nog geen Level 2 hebt beoefend. Laat je verrassen!

 Dit is ook de eerste dag van de Level 3 opleiding. Je kunt hierna doorstromen naar de tweedaagse modules en de vierdaagse Level 3 met Teacher Li.